Η Anastasia Prikhodko διαγράφει την Ρωσία ως χώρα και δηλώνει ότι μετανιώνει για την συμμετοχή της στην Eurovision 2009!

Η Anastasia Prikhodko ουκρανικής καταγωγής, εκπροσώπησε την Ρωσία στην Eurovision 2009, με το Mamo, ένα τραγούδι με ρωσικούς και ουκρανικούς στίχους. Σε δηλώσεις της στο 4 Channels, εμφανίστηκε βαθιά μετανιωμένη για την συμμετοχή της με την σημαία της Ρωσίας, αφού θεωρεί ότι έπληξε την καριέρα της στην Ουκρανία.

Μάλιστα η Anastasia Prikhodko πάει ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και την ενσωμάτωση της Κριμαίας στην πρώτη, η Ρωσία για αυτήν έπαψε να υπάρχει.

Λυπάμαι που το όνομα μου συνδέθηκε με την Ρωσία. Ακούω ακόμα πολλές δυσάρεστες δηλώσεις όπως ότι κατάγομαι από τη Ρωσία, κάτι που δεν ισχύει. Η Ρωσία έπαψε για μένα να υπάρχει μετά την προσάρτηση της Κριμαίας.

Η Anastasia Prikhodko έγινε γνωστή στη Ρωσία μετά την νίκη της στο Star Factory 7. Aφού δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Ουκρανίας, μένοντας στα ημιτελικά δήλωσε συμμετοχή στον εθνικό τελικό της Ρωσίας. Εκεί κατάφερε να περάσει πρώτη στο superfinal και να πάρει το εισιτήριο τελικά με μία μόλις ψήφο διαφορά στην τελική ψηφοφορία.

Ακούστε το τραγούδι με το οποίο εκπροσώπησε την Ρωσία στην Eurovision 2009, καταλαμβάνοντας την 11η θέση:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *