Λιθουανία: Οι The Roop προαναγγέλουν την συμμετοχή τους στην Eurovision 2021;

Το συγκρότημα από την Λιθουανία που φέτος ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision,  σε ανάρτηση τους στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook προαναγγέλει κατά κάποιο τρόπο, την συμμετοχή του και στον επόμενο διαγωνισμό. Οι The Roop μας ενημερώνουν ότι έχουν γράψει νέα τραγούδια, που θα μπορούσαν να γίνουν διεθνείς επιτυχίες, όπως ακριβώς και το On Fire, ενώ ελπίζουν όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν το σύμπαν να τους επιτρέψει να μεταφέρουν το όνομα της χώρας τους και του συγκροτήματος τους, όσο πιο μακρυά γίνεται.

Νέα αναζήτηση καλλιτέχνη για την Λιθουανία

Η Λιθουανία είναι μία από τις χώρες που θα αναζητήσει εκ νέου τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Στις 31 Μαρτίου η δημόσια τηλεόραση της χώρας ανακοίνωσε ότι και για την Eurovision 2021 θα πραγματοποιήσει εθνικό τελικό για την ανάδειξη της συμμετοχής της. Αν και κατανοούν την όποια αδικία γίνεται εις βάρος των The Roop, που ήταν οι φετινοί νικητές του εθνικού τους τελικού, εντούτοις δεν μπορούν να παρακάμψουν τον εθνικό τελικό, που πραγματοποιούν κάθε χρόνο για την επιλογή του εκπροσώπου τους και είναι ίσως η μοναδική ευκαιρία για τα εγχώρια ταλέντα να δείξουν το ταλέντο τους στο εξωτερικό.

Το κανάλι προκειμένου να αποζημιώσει τους The Roop, για το χρόνο και το χρήμα που ξόδεψαν, τους έδωσε τα έσοδα που προήλθαν από τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα, που καταγράφηκαν στον τελικό, ύψους 20.300 Ευρώ, ενώ τους προτάθηκε και μία θέση απευθείας στον τελικό της επόμενης λιθουανικής συμμετοχής, εφόσον οι ίδιοι το επιθυμούν. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός της Λιθουανίας αποτελείται από τρεις φάσεις, με προκριματικό, ημιτελικό και τελικό.

Οι The Roop τότε δήλωσαν πως κατανοούν την απόφαση της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας τους και επιφυλλάσονταν να απαντήσουν στο μέλλον, για την πρόσκληση στον εθνικό τελικό.

Παρόντες και στον επόμενο εθνικό τελικό οι The Roop

Με την ανάρτησή τους στο Facebook οι The Roop ουσιαστικά μας ανακοινώνουν ότι βρήκαν το τραγούδι που έψαχναν για να δηλώσουν εκ νέου συμμετοχή στον λιθουανικό εθνικό τελικό και πρόκειται για ένα hit όπως το On Fire.

Θέλω μόνο να πω αυτό. Δεν μπορώ να συγκρατηθώ. Έχουμε γράψει νέες επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο. Το λέω τόσο σίγουρα, όσο μίλησα από την αρχή για το ′′ On Fire”. Αν αυτά τα τραγούδια ερμηνεύονταν από παγκοσμίως γνωστούς μουσικούς, θα γινόταν total hits. Ωστόσο… έχουμε το προϊόν, αλλά ακόμα πρέπει να μάθουμε πώς να πακετάρουμε και να το διανέμουμε με σύνεση και ευρέως. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Πραγματικά πιστεύω ότι το σύμπαν θα τα κανονίσει όλα με τον τρόπο του και θα μας επιτρέψει να μεταφέρουμε το όνομα της Λιθουανίας και των Roop μακριά. Αμήν.

The Roop

Αν αυτό δεν είναι προαναγγελία της νέας τους προσπάθεια να εκπροσωπήσουν την Λιθουανία στον διαγωνισμό τι είναι;

Οι The Roop θα εκπροσωπούσαν την Λιθουανία στην Eurovision 2020 με το On Fire, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=1EAUxuuu1w8

Θα μπορέσουν οι The Roop να εκπροσωπήσουν εκ νέου την Λιθουανία και να της χαρίσουν την πρώτη της νίκη;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *