Νορβηγία: Με έξι show το Melodi Grand Prix και για το 2021!

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Νορβηγικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, NRK, επιβεβαίωσε ότι θα χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά τον εθνικό τους τελικό Melodi Grand Prix για να επιλέξουν την συμμετοχή τους για την Eurovision 2021.

Σήμερα ο υπεύθυνος διοργάνωσης του show, Prix Stig Karlsen, αποκάλυψε περισσότερα, για το τι έχει προγραμματίσει ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, συμπεριλαμβανομένου του Covid-19.

Ο Prix Stig Karlsen μίλησε στη νορβηγική εφημερίδα Dagbladet. Ο τηλεοπτικός οργανισμός της Νορβηγίας, επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει πάλι με εθνικό τελικό και για το 2021.

Ο Karlsen αποκάλυψε ότι ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα τους περιορισμούς του κορονοϊού, αλλά θα συνεχίσει να αποτελείται από ένα μεγάλο φαντασμαγορικό σόου.

«Το MGP 2021 θα είναι μεγάλο! Προφανώς θα υπάρχουν λιγότεροι θεατές στην αίθουσα, αλλά θα υπάρξει ένα λαϊκό φεστιβάλ όταν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι θα συγκεντρωθούν μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης. Θα προσφέρουμε μαγεία και θα λάβουμε καινοτόμα μέτρα για να δημιουργήσουμε στενή επαφή μεταξύ της σκηνής και του κοινού. Παρακολουθούμε ενεργά τους περιορισμούς και τις συστάσεις που δίνουν οι αρχές. Φυσικά θα αξιολογούμε συνεχώς τι είδους διάλογος θα είναι απαραίτητος εκτός από τις δημόσιες ενημερώσεις που έρχονται. Δεν θα κάνουμε μισά πράγματα, παρόλο που βρισκόμαστε στη μέση μιας πανδημίας. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να συγκεντρωθεί η Νορβηγία για κοινές εμπειρίες και ευχάριστες εκδηλώσεις».- Prix Stig Karlsen

Προς το παρόν, η Νορβηγία απαγορεύει τις εκδηλώσεις με κοινό άνω των 500 ατόμων. Ωστόσο, την 1η Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση μπορεί να αυξήσει τον επιτρεπόμενο αριθμό συμμετεχόντων.

Ο Karlsen επιβεβαίωσε επίσης ότι το show θα περιλαμβάνει και πάλι έξι βραδιές, που θα πραγματοποιούνται τα Σάββατα. Ωστόσο, η ακριβής μορφή δεν επιβεβαιώθηκε.

Στην φετινή νικήτρια του MGP, Ulrikke, προσφέρθηκε μία θέση απευθείας στον τελικό, χωρίς όμως αυτό να γίνεται αποδεκτό από την ίδια. Φέτος, θα συμμετείχε με το τραγούδι Attention.

https://www.youtube.com/watch?v=o9atJbnqhJU

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *