Ολλανδία: Ο κορονοϊός απολύει ποσοστό εργαζομένων του Rotterdam Ahoy!

Σύμφωνα με την δημόσια ραδιοτηλεόραση της Ολλανδίας, NOS, το ποσοστό εργαζομένων του Rotterdam Ahoy, που θα φιλοξενούσε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020 τον περασμένο Μάιο, αλλά η εκδήλωση ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας COVID-19, πρόκειται να μειωθεί. Ένα 40% του προσωπικού που εργάζεται στην αρένα πρόκειται να απολυθεί λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού και της ακύρωσης μεγάλων εκδηλώσεων σε όλη την Ολλανδία.

Το συγκρότημα αθλητικών και μουσικών διοργανώσεων αναγκάστηκε να κλείσει τις πόρτες του στις 13 Μαρτίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που είναι σε έξαρση σε όλον τον πλανήτη. Η χαλάρωση του μέτρων και των περιορισμών στα τέλη Ιουνίου, παρείχε πολύ περιορισμένη ανακούφιση, σύμφωνα με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Jolanda Jansen.

Οι απολύσεις που αφορούν 270 άτομα, επηρεάζουν μια μεγάλη ομάδα υπαλλήλων με ευέλικτη σύμβαση εργασίας, σύμβαση λήξης καθώς και μόνιμους υπαλλήλους.

Κάθε χρόνο, το Ahoy δέχεται περίπου 1,5 εκατομμύρια επισκέπτες για περίπου 500 εκδηλώσεις. Αυτοί οι αριθμοί δεν επιτυγχάνονται καθόλου φέτος, ενώ αυτή η χρονιά θα ήταν η κορυφαία με τη διοργάνωση του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2020.

Πολλές εκδηλώσεις έχουν μεταφερθεί στον επόμενο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, και το Ahoy εργάζεται επίσης σε μια σειρά από νέες εκδηλώσεις. Το μέλλον παραμένει πολύ αβέβαιο λόγω των μέτρων και  των περιορισμών που εφαρμόστηκαν εξαιτίας του COVID-19. Λόγω αυτού, πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθήσουν μεγάλες εκδηλώσεις ή μουσικές παραστάσεις.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2021 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ Ahoy στο Ρότερνταμ στις 18, 20, 22 Μαΐου.

Πηγή: NOS

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *