Σαρμπέλ: Οι αναρτήσεις για το δράμα του Λιβάνου | Ζήτησε από τους Έλληνες να βοηθήσουν!

Ο Σαρμπέλ που τα τελευταία χρόνια ζει στο Λονδίνο με την σύζυγό του, δεν ξεχνά την πατρίδα της μητέρας του, που τις τελευταίες ημέρες έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα, εξαιτίας της φονικής έκρηξης που έγινε στο λιμάνι της Βηρυτού. Με αναρτήσεις του στα κοινωνικά του δίκτυα, αλλά και με τηλεοπτικές του παρεμβάσεις, ζητά από τους Έλληνες να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, σε αυτή την απίστευτη τραγωδία.

Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινή γνώμη από τις φονικές εκρήξεις που σημειώθηκαν στις 4/8 το απόγευμα στη Βηρυτό, με πολλούς νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες. Ήδη οι εικόνες με τις καταστροφές και τα θύματα κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 137 την στιγμή που γράφονταν αυτό το άρθρο, με μια Ελληνίδα ανάμεσα τους.

Φυσικά, η κατάσταση αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Σαρμπέλ, που έχει και λιβανέζικη καταγωγή, αφού η μητέρα του είναι δικηγόρος, από τον Λίβανο, ενώ ο πατέρας του Κύπριος.

Με δημοσιεύσεις του από την πρώτη στιγμή της έκρηξης ο Σαρμπέλ προσπαθεί να παρακινήσει τον κόσμο να βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη κατάσταση που βιώνει η πατρίδα του.

Όσο μπορεί ο κόσμος και στην Ελλάδα να βοηθήσει και να στείλει κάποιες δωρεές στο Lebanese Red Cross και σε άλλες οργανώσεις, έστω κάτι μικρό θα βοηθήσει γιατί δυστυχώς θα αργήσει πολύ ο Λίβανος να βγει από αυτό το κακό. Πολύς κόσμος υποφέρει αυτή τη στιγμή.

Σαρμπέλ

Ο Σαρμπέλ το 2007 εκπροσώπησε την Ελλάδα με το τραγούδι Yassou Maria, καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση στον μεγάλο τελικό.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *