Σουηδία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για το Melodifestivalen 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας, SVT, ξεκίνησε να δέχεται συμμετοχές για το Melodifestivalen 2021. Τον εθνικό τελικό της χώρας μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος και η συμμετοχή της Σουηδίας για την Eurovision 2021.

Μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου έχουν προθεσμία οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί προκειμένου να στείλουν τις συμμετοχές τους ηλεκτρονικά, για να διεκδικήσουν μία από τις 14 θέσεις των ημιτελικών του Melodifestivalen 2021. Άλλοι 13 συμμετέχοντες προκύπτουν από τις προσκλήσεις που απευθύνουν οι παραγωγοί του show, σε διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες και δημιουργούς και ένας υποψήφιος προέρχεται από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό  “P4 Nästa 2020”.

Οι διαγωνιζόμενοι του Melodifestivalen 2021 αναμένεται να ανακοινωθούν όπως κάθε χρόνο, εντός Νοεμβρίου, με τους ημιτελικούς, το γύρο της δεύτερης ευκαιρίας και τον τελικό, να λαμβάνουν χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου και μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και οι μη Σουηδοί πολίτες. Για να στείλετε το τραγούδι σας, κάντε κλικ ΕΔΩ.

Άγνωστο παραμένει αν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, το Melodifestivalen 2021 πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό ή σε μία πόλη και όχι σε έξι, όπως συνέβαινε τα 20 τελευταία χρόνια περίπου.

Την Σουηδία φέτος θα εκπροσωπούσαν οι Mamas με το τραγούδι Move:

https://www.youtube.com/watch?v=7EpSBDPlZn4

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *