Σουηδία: Οι φιναλίστ του “P4 Nästa 2020” | Ένας εξ αυτών θα προκριθεί στο Melodifestivalen 2021!

Ανακοινώθηκαν οι οχτώ φιναλίστ του “P4 Nästa 2020”. Ένας εκ των φιναλίστ του ραδιοφωνικού διαγωνισμού θα επιλεγεί από τους παραγωγούς του Melodifestivalen προκειμένου να διαγωνισθεί στους ημιτελικούς του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021.

Οι φιναλίστ επιλέχθηκαν μεταξύ των 25 κατά τόπους νικητών του σουηδικού ραδιοφώνου P4. Ο τελικός του P4 Nästa θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου, αρκετά αργότερα από το σύνηθες.

Οι οχτώ φιναλίστ και τα τραγούδια τους είναι:

  1. Alicia Jern – Friendzone
  2. Sanna ft. Re:Bond – Aldrig det
  3. Amskøld – Standby
  4. Nina Bring – Nära
  5. Northlight – Equally different
  6. Hilde & Erik – Som det är
  7. Julia Alfrida – Dark doom
  8. Agnes Rehn – Goodbye

Ο τελικός του P4 Nästa 2020 θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου από την αίθουσα συναυλιών του Väster, όπου οι Josefin Johansson και Titti Schultz θα είναι υπεύθυνοι για την παρουσίαση του γκαλά, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά στον σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό P4.

Από σήμερα έως λίγα λεπτά πριν από τον τελικό, η τηλεψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή στο κοινό, που μπορεί να ψηφίσει τους αγαπημένους τους υποψηφίους μέσω SMS στον αριθμό 72250.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής κανείς καλλιτέχνης που συμμετείχε στο Melodifestivalen μέσω του P4 Nästa, δεν κατάφερε καν να προκριθεί στον γύρο της δεύτερης ευκαιρίας. Δεν είναι απαραίτητο να επιλεγεί για το Melodifestivalen ο νικητής του P4 Nästa, αφού οι παραγωγοί του σουηδικού εθνικού τελικού, επιλέγουν με δικά τους κριτήρια.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *