Σουηδία: Όλα τα shows του Melodifestivalen θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο!

Φαίνεται ότι η σουηδική δημόσια τηλεόραση επέλεξε το σενάριο που θα ακολουθήσει για την πραγματοποίηση του Melodifestivalen 2021. Στην Στοκχόλμη και από τον ίδιο χώρο θα μεταδοθούν οι έξι βραδιές του Melodifestivalen (ημιτελικοί, δεύτερη ευκαιρία και τελικός), χωρίς ή με την παρουσία λίγου κοινού. Παρ’ όλα αυτά η SVT διαβεβαιώνει τους εμπλεκόμενους, καλλιτέχνες, δημιουργούς κλπ, ότι το τηλεοπτικό και μουσικό αποτέλεσμα, θα είναι στο σύνηθες επίπεδο ,που μας έχει συνηθίσει η σουηδική τηλεόραση.

Η Aftonbladet που σπανίως όταν γράφει κάτι δεν επιβεβαιώνεται και επικαλούμενη πηγές μέσα από την SVT, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο, ότι οι υπεύθυνοι του Melodifestivalen αποφάσισαν, ανεξάρτητα από την τυχόν χαλάρωση των μέτρων απαγόρευσης συγκεντρώσεων στη χώρα και προκειμένου να αποφύγουν αρνητική δημοσιότητα, αλλά και ενδεχόμενη αύξηση των κρουσμάτων από την κανονική διεξαγωγή του σουηδικού εθνικού τελικού, να αλλάξουν την φετινή μορφή του εθνικού τους τελικού, που παρεμπιπτόντως σημειώνει μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από τον διαγωνισμό της Eurovision!

Η καθιερωμένη περιοδεία σε έξι πόλεις, σε έξι μεγάλα στάδια, με συνολικά πάνω από 100.000 παρευρισκόμενους, το 2021 δεν θα πραγματοποιηθεί. Αντ΄αυτού το Melodifestivalen 2021 θα διεξαχθεί σε έναν μόνο χώρο, στην Στοκχόλμη, πιθανότατα στο τηλεοπτικό studio που γυρίζεται και το Idol.

Ο τωρινός προγραμματισμός είναι να μην υπάρχει κοινό, αλλά στην περίπτωση που τα μέτρα το επιτρέψουν, ίσως δούμε ένα πολύ μικρότερο κοινό, από ότι μας έχουν συνηθίσει οι Σουηδοί. Συγκεκριμένα το εν λόγω τηλεοπτικό studio στο οποίο πιθανόν να διεξαχθεί και το Melodifestivalen, χωρά 1.600 περίπου άτομα.

Αυτό για το οποίο δεσμεύεται η SVT είναι ότι όπως και να πραγματοποιηθεί το επόμενο Melodifestivalen, τηλεοπτικά και μουσικά δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα!

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός του Melodifestivalen 2020 στις 7 Μαρτίου, ήταν το πολυπληθέστερο γεγονός της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε τελευταία, με πάνω από 30 χιλιάδες θεατές, με νικητήριο τραγούδι το Move των Mamas.

https://www.youtube.com/watch?v=7EpSBDPlZn4

Οι Σουηδοί εξάλλου μας έχουν αποδείξει ότι γνωρίζουν να κάνουν τηλεόραση και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή την φορά θα τα καταφέρουν!

Πηγή: Aftonbladet
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *