Το μήνυμα του Ηλία Κόζα για τον θάνατο του Αγάθωνα!

Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός των Κόζα Μόστρα, ο άνθρωπος που κατάφερε το 2013 να πείσει τον Αγάθωνα να κάνει κάτι που όλοι μας θα στοιχηματίζαμε για το αντίθετο, ο Ηλίας Κόζας, αποχαιρετά τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, με μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του Αγάθωνα Ιακωβίδη στην ηλικία των 65 ετών, από ανακοπή καρδιάς λίγο νωρίτερα. Όπως αναμένονταν ο Ηλίας Κόζας, συνεργάτης, αλλά και μαθητής όπως ο ίδιος δηλώνει του Αγάθωνα, δεν άργησε να εξωτερικεύσει την λύπη του.

Το ύστατο χαίρε του Ηλία Κόζα

Πατέρας, αδερφός, φίλος. Τιμή μου που σε γνώρισα…: Τώρα βρήκες στιγμή να βιαστείς; Καλή αντάμωση!

Ηλίας Κόζας

Η τελευταία συναυλία του Αγάθωνα

Η τελευταία ζωντανή εμφάνιση του Αγάθωνα έγινε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στις 8 Μαΐου, προς τιμήν του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν στην περίοδο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοιού.

Η πρωτοβουλία ήταν του ίδιου του Αγάθωνα. Με τη συνεργασία της Διοίκησης του Νοσοκομείου, ο μύθος του ρεμπέτικου τραγουδιού, όπως αποκαλείται, τραγούδησε σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά των επαγγελματιών υγείας.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] the news of his death, fellow Eurovision co-star and former student Elias Kozas led tributes to Agathonas. Elias is the lead vocalist of Koza Mostra, and had convinced Agathonas to perform with the band at […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *