Άγιος Μαρίνος: Ακούστε το “Everyway that I can” από την Senhit!

Senhit που εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2021, ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι ξεκινά το #FreakyTripToRotterdam, ένα project στο οποίο θα παρουσιάζει ως video clip κάθε μήνα, μία παλαιότερη συμμετοχή της Eurovision. Το πρώτο βίντεο αυτής της προσπάθειας ήταν το Cheesecake του TEO, συμμετοχή της Λευκορωσίας στην Eurovision 2014, που είχε καταλάβει την 16η θέση.

Το #FreakyTripToRotterdam συνεχίζεται σε ανατολίτικους ρυθμούς με το Everyway that I can της Sertab Erener, που το 2003 πέτυχε την νίκη στην Eurovision της Ρίγας, με την Τουρκία.

Δείτε το εντυπωσιακό video clip παρακάτω:

Το βίντεο κλιπ αντικατοπτρίζει την εικόνα της δημοκρατίας και της ισότητας πίσω από την οποία κρύβεται η κοινωνία μας, όπου όλοι επιτρέπουμε πολύ συχνά σε άτομα που κάνουν διακρίσεις να περπατούν με το κεφάλι τους ψηλά! Ζούμε ένα Χόλιγουντ που κλαίει, δείχνοντας την ευπάθεια και τα ελαττώματα του. Το αμερικανικό όνειρο της Μέριλιν Μονρόε και της Μαντόνας, τα παραμύθια που μας είπαν ως παιδιά, η απογοήτευση του Hugh Hefner’s Playboy Mansion μας αποδεικνύουν τι ακριβώς είναι: δικτατορίες μιας τέλειας εικόνας για να ακολουθήσουμε.

Πως σας φαίνεται η εκδοχή του Everyway that I can από την Senhit;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *