Eurovision 2010s – Άγιος Μαρίνος: Ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές από την δεκαετία που πέρασε!

Το 2020 αποτελεί την αρχή μιας νέας δεκαετίας και στο EurovisionFun έχουμε ξεκινήσει την ανάδειξη της καλύτερης συμμετοχής της κάθε χώρας ξεχωριστά για την δεκαετία που πέρασε.

Κάθε φορά, καλούμαστε να επιλέξουμε την αγαπημένη μας συμμετοχή μιας χώρας για την περίοδο 2010-2019, παίρνοντας τις χώρες με αλφαβητική σειρά (βάσει της ονομασίας τους στην αγγλική γλώσσα). Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε δύο στάδια:

  1. Την βαθμολογία της συνακτικής ομάδας του EurovisionFun όπου έπειτα από τις ψήφους μας το αποτέλεσμα προσαρμόζεται στο σύστημα βαθμολογίας της Eurovision (1-8,10,12)
  2. Την δική σας βαθμολογία, με αναγωγή στο ίδιο σύστημα, έπειτα από σχετικό poll και το πέρας 24 ωρών, στο οποίο “κλειδώνει” το αποτέλεσμα

Το άθροισμα των δύο αυτών βαθμολογιών δίνει και την τελική κατάταξη την οποία θα μαθαίνετε σε σχετικό άρθρο.


Χώρα #36 – Άγιος Μαρίνος

Ο Άγιος Μαρίνος μέχρι μέχρι και το 2019 μετράει 10 συμμετοχές, κάνοντας ντεμπούτο το 2008 με τους Miodio και το τραγούδι “Complice“, το οποίο τερμάτισε στην 19η θέση του ημιτελικού, χωρίς να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση. Από αυτές, τις 2 κατάφερε να βρεθεί στον τελικό έχοντας καλύτερο πλασάρισμα αυτό της δέκατης ένατης θέσης.  Φέτος, στην έναρξη της νέας δεκαετίας, επρόκειτο να εκπροσωπηθεί από την Senhit και το τραγούδι “Freaky!“.

Ο Άγιος Μαρίνος την δεκαετία του 2010

  • Συμμετοχές: 9
  • Τελικοί: 2
  • Καλύτερη θέση: 19η (2019)
  • Χειρότερη θέση: 18η – ημιτελικός (2017)

Ψηφοφορία

Στο poll που ακολουθεί, επιλέξτε έως και τις πέντε (5) αγαπημένες σας συμμετοχές του Αγίου Μαρίνου, για την δεκαετία που μας πέρασε:


3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Καμία άλλη χώρα δεν έχει “καταφέρει” να βρίσκεται επί 5 (θα ήταν έξι αν γινόταν ο διαγωνισμός και φέτος) συνεχόμενες χρονιές στο bottom 5 της λίστας μου.
    Έτσι ο Άγιος Μαρίνος κατέχει τον “τιμητικό” τίτλο της λιγότερο αγαπημένης μου χώρας στον διαγωνισμό.
    Το τραγούδι τους δε του 2012 το συγκαταλέγω στα 15 χειρότερα όλων των εποχών στη γιουροβίζιον.

    Ψήφισα Crisalide και Maybe, έτσι… για την τιμή των όπλων.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Δυστυχώς μια από τις πιο αδύναμες χώρες στο διαγωνισμό. Με το ζόρι ψήφισα τρεις συμμετοχές ενώ πολλά από τα κομμάτια που έχει στείλει ο άγιος Μαρίνος δεν τα έχω ακούσει πάνω από 1-2 φορές.
    Μακράν η πιο αγαπημένη μου συμμετοχη και πιο αδικημένη κατά τη γνώμη μου το “stand by” της senhit ακολουθεί πολύ κοντά το vola και ως τρίτη επιλογή το maybe! (Τόσο το ’11 όσο και το ’13 άξιζαν τη πρόκριση).
    Από εκεί και πέρα το χάος… Άντε λίγο λόγω feel good vibes να “ανεχτώ” τη πρώτη συμμετοχη της monetta(το ’12), τις δύο συμμετοχες του Serhat(αν και ο τύπος είναι άφωνος και απορώ για την 19η θέση που κατέλαβε το ’19) και τη φετινή συμμετοχή της χώρας πού θεωρώ θα πήγαινε απροσδόκητα καλά αν γινόταν ο διαγωνισμός.
    Εν ολίγοις μόνο οι συμμετοχές τους το ’11/’13/’14 άξιζαν. Μακράν χειρότερες εκείνες το ’15/’17 και ’18.
    ΥΓ: Η Monetta ήταν στα φωνητικά για την senhit το 2011;

    Απάντηση
  3. Γιώργος Eurovision
    Γιώργος Eurovision says:

    Ψήφισα τις τρεις πρώτες συμμετοχές της Βαλεντίνας και 2015,2019 unpopular opinion αλλά το 2015 άξιζε για θέση στην 20 αδα τώρα σίγουρα αδικήθηκε το vola και το maybe
    Φέτος μου αρέσε το τραγούδι και ήταν στην δεκάδα μου

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *