Eurovision 2021: Έτοιμη για νέες περιπέτειες δηλώνει η Dream Team!

Ο Philipp Kirkorov όπως σας είπαμε είναι στην Ελούντα για τις καλοκαιρινές του διακοπές, αυτό όμως δεν εμποδίζει την Dream Team να καταστρώνει τα σχέδια της για τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Έτοιμη για την Eurovision 2021 η Dream Team

Philipp Kirkorov, Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός βρίσκονται όλοι μαζί στο Elounda Peninsula. Τις τελευταίες ημέρες στην παρέα τους προστέθηκε και η Natalia Gordienko, η εκπρόσωπος της Μολδαβίας στην Eurovision 2021.

Σε ανάρτηση του πριν από λίγο ο Ρώσος superstar, δηλώνει εκ μέρους όλης της Dream Team, ότι η ομάδα είναι έτοιμη για νέες περιπέτειες το 2021:

Ας δούμε εν συντομία σε ποιες περιπέτειες αναφέρεται ο Philipp Kirkorov:

Μολδαβία

Αυτό που είναι δεδομένο είναι ότι η Dream Team θα βρίσκεται πίσω από την συμμετοχή της Natalia Gordienko με την Μολδαβία στην Eurovision 2021. Kirkorov και Κοντόπουλος θα γράψουν το τραγούδι, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός θα επιμεληθεί της σκηνικής εμφάνισης. Φυσικά ο Ηλίας Κοκοτός θα είναι project manager της όλης προσπάθειας.

Εσθονία

Στην Εσθονία δεν γνωρίζουμε αν και το 2021 η Dream Team θα υπογράφει την συμμετοχή. Φέτος ο Uku Suviste, διαγωνιζόμενος της Ani Lorak στο The Voice, κέρδισε το Eesti Laul με ένα τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου. Σκηνοθέτης της συμμετοχής στο Ρότερνταμ θα ήταν ο Φωκάς Ευαγγελινός. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το τραγούδι του Uku Suviste στο επόμενο Esti Laul θα έχει ως συνθέτη ξανά τον Δημήτρη Κοντόπουλο. Αν κερδίσει και την εκπροσώπηση εκ νέου, τότε η Dream Team θα εκπροσωπεί στην Eurovision 2021 και την Εσθονία.

Ελλάδα

Στην περίπτωση της Stefania ναι μεν δεν έχουμε την ενεργό παρουσία του Philipp Kirkorov, όλη όμως η ομάδα θα είναι για δεύτερη χρονιά πίσω από την ελληνική συμμετοχή. Είναι η δεύτερη σίγουρη χώρα την οποία θα αναλάβει η Dream Team στην Eurovision 2021.

Κάποια ακόμη χώρα-έκπληξη

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο η Dream Team δέχεται προτάσεις από διάφορες χώρες, αλλά και καλλιτέχνες, ώστε να αναλάβουν την συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε την Dream Team και σε κάποια άλλη χώρα, είτε ως απευθείας ανάθεση, είτε συμμετέχοντας σε κάποιον εθνικό τελικό.

Η Dream Team στην πλήρη σύνθεση της, δεν έχει βρεθεί από το 2007 ,όταν και συμμετείχε για πρώτη φορά στο διαγωνισμό, ποτέ εκτός της πρώτης δεκάδας της βαθμολογίας. Έκτοτε έχουν εκπροσωπήσει την Λευκορωσία, την Ουκρανία, την Μολδαβία, την Ρωσία, το Αζερμπαιτζάν, παρουσιάζοντας συμμετοχές που σχεδόν πάντοτε πρωταγωνιστούν!

Θα καταφέρουν να κερδίσουν για πρώτη φορά την νίκη, στην Eurovision 2021;

1 reply
  1. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Να κερδίσουν με τραγούδια επιπέδου Prison, Superg!rl, What Love Is κλπ; μπορεί, αλλά σε κάποιο άλλο, παράλληλο σύμπαν. Στο δικό μας ξεκάθαρα όχι.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *