Έλενα Παπαρίζου: «Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision»

Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά πως θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ξανά στον διαγωνισμό της Eurovision, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο τραγούδι.

Οι δηλώσεις της ερμηνεύτριας που χάρισε τη μοναδική νίκη στην Ελλάδα, ήρθαν να “βάλουν φωτιά” στα κατά καιρούς σενάρια που τη φέρνουν κοντά στην επιστροφή της στον διαγωνισμό. Μάλιστα, η εν λόγω δήλωση έρχεται δύο ημέρες μετά τον θρίαμβο της Έλενας στην αναβίωση της Eurovision 2005.

Η 38χρονη τραγουδίστρια “έσπασε τα κοντέρ” και έχοντας σχεδόν διπλάσια διαφορά από το δεύτερο Ισραήλ, κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγάλη νικήτρια του #EurovisionAgain.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Παπαρίζου ανέφερε επί λέξει στον Νίκο Μουτσινά:

Αν είχα το κατάλληλο τραγούδι και ήμουνα ήδη εκεί, θα ξαναπήγαινα. Όπως μου συνέβη το 2005 με το “My Number One”. Θυμάμαι πως κάθομαι σπίτι στο οικογενειακό τραπέζι και θυμάμαι οι μισοί λέγανε να μην πάω στη Eurovision, μιας και ήμουν στην αρχή της σόλο καριέρας μου. Χτυπάω τα χέρια μου πάνω στο τραπέζι και λέω “Είμαι ήδη εκεί, θα πάω”. Δεν ήξερα, βέβαια, με ποιο τραγούδι. Πνευματικά ήμουν έτοιμη να συμμετάσχω στον διαγωνισμό.

Μένει να φανεί κατά πόσον οι δηλώσεις της Έλενας όλης της Ελλάδας, θα αποτελέσουν προάγγελο εξελίξεων για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της στη Eurovision.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το καινούργιο της τραγούδι, το οποίο και κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες.

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Папаризу в интервью журналисту Никосу Мутсинасу заявила, что готова снова вернуться на Евровидение […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *