Ελλάδα: Η Stefania συνθέτρια | Το τραγούδι που έγραψε για τους FOURCE! (Video)

Η Stefania έρχεται να αποδείξει ότι εκτός από μία πολύ ταλαντούχα ερμηνεύτρια είναι και μία πολύ καλή δημιουργός. Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα μας ενημερώνει για το νέο τραγούδι των FOURCE, ενός πολύ πετυχημένου boy band στην Ολλανδία, στο οποίο υπογράφει την μουσική.

Οι FOURCE εκπροσώπησαν την Ολλανδία στην Junior Eurovision 2017, μία χρονιά μετά την Stefania, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση. Μέλος του τετραμελούς συγκροτήματος είναι και ο Jannes Heuvelmans, σύντροφος της Stefania, πρόσφατα μάλιστα ήταν μαζί της στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το τραγούδι ονομάζεται Niks Meer Van Me Ann (Τίποτα Περισσότερο Από Μένα) και το γράφουν εξ’ ολοκλήρου στίχους και μουσική, η Stefania μαζί με τον Jannes.

Πριν από λίγο καιρό είχα μια ιδέα για ένα τραγούδι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αμέσως πίστεψα ότι θα ταίριαζε για τα αγόρια των FOURCE ❤️ Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συμβεί, αλλά στο τέλος ηχογράφησαν το τραγούδι μου και ο Jannes έγραψε στίχους ραπ! ☺️ Είμαι απίστευτα υπερήφανη που αυτό πήγε καλά και ότι είναι πραγματικά στο Spotify τώρα! ❤️ Και από τις 20:00 μμ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο YouTube. Δείτε το γρήγορα και πείτε μας τη γνώμη σας! 😁#niksmeervanmeaan#composer#songwriter

 

Αυτό είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί επίσημα με την εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2021 ως συνθέτρια! Παρότι μόλις 17 χρονών η Stefania αποδεικνύεται πολύπλευρο ταλέντο.

Το τραγούδι μπορείτε να το ακούσετε το Spotify και από τις 20.00 στο YouTube:

Η Stefania μέσα στον τρέχον μήνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα για την ηχογράφηση του τραγουδιού, που έχει ετοιμάσει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι ARCADE, ως πιθανή ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2021!

Πως σας φάνηκε η πρώτη συνθετική απόπειρα της Stefania;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *