Εσθονία: Ο Uku Suviste ηχογραφεί την συμμετοχή του για την Eurovision | Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι!

Ο Uku Suviste ξεκίνησε την ηχογράφηση του τραγουδιού του για την Eurovision 2021. Ο φετινός νικητής του Eesti Laul. έχει ήδη εξασφαλισμένη την θέση του στους ημιτελικούς της εσθονικής επιλογής, όπου θα συμμετάσχει εκ νέου με ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου και Sharon Vaughn. Το Eurovision Fun σας παρουσιάζει αποκλειστικά, τις πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι!

Αρχικά να πούμε ότι ο Uku Suviste ήταν προγραμματισμένο να έρθει στην Αθήνα για να πραγματοποιήσει την ηχογράφηση του τραγουδιού, αλλά οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί που υπάρχουν λόγω της πανδημίας τον εμπόδισαν.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας λοιπόν και με τον Uku στο Ταλίν και τον Δημήτρη Κοντόπουλο στην Αθήνα ξεκίνησε χθες (21/9) η ηχογράφηση του κομματιού. Αξίζει να αναφερθεί ότι η αγαπημένη μας Βικτώρια Χαλκίτη είναι vocal coach, όπως θα είναι vocal coach και με την Natalia Gordienko.

Οι πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι

Έχουμε την χαρά να έχουμε ακούσει το τραγούδι και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά τις πρώτες πληροφορίες. Πρόκειται για κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το What Love Is, το τραγούδι δηλαδή με το οποίο κέρδισε το Eesti Laul 2020 ο Uku. Δεν είναι μπαλάντα, αλλά ένα mid tempo, τελείως radiofriendly κομμάτι, ενώ και ο στίχος του είναι αρκετά κοινωνικός. Αν φυσικά ο Uku Suviste κερδίσει το Eesti Laul 2021 και εκπροσωπήσει εκ νέου την Εσθονία στον διαγωνισμό, την σκηνική του εμφάνιση στο Ρότερνταμ θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, όπως θα συνέβαινε και φέτος.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η κατάθεση συμμετοχών στην Εσθονία διαρκεί μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου. Η ανακοίνωση των τραγουδιών που θα διαγωνισθούν στους δύο ημιτελικούς του Eesti Laul θα ανακοινωθούν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου. Θα προηγηθούν φυσικά οι ημιτελικοί, οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι για τις 18 και 20 Φεβρουαρίου.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *