Η Εurovision θα επιστρέψει στην κανονικότητα το 2021, υπόσχονται οι διοργανωτές!

Δύο χρονιά χωρίς Eurovision είναι πολλά για τους εκατομμύρια Eurofans ανά τον πλανήτη και ως εκ τούτου οι Ολλανδοί διοργανωτές και η EBU καλούνται να φέρουν εις πέρας ένα ιδιαίτερα δύσκολο στοίχημα: την κανονική διεξαγωγή της Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ.

Όπως είναι γνωστό, η 65η έκδοση του αγαπημένου μας διαγωνισμού πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Rotterdam Ahoy το τριήμερο 18-20-22 Μαΐου. Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Εκτελεστικός Παραγωγός Sietse Bakker, η οργανωτική επιτροπή επεξεργάζεται διάφορα σενάρια αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του επόμενου διαγωνισμού.

Μέχρι στιγμής καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί βάσει της τρέχουσας πραγματικότητας που βιώνει η Γηραιά Ήπειρος με την εξάπλωση του Covid-19. Το σενάριο διεξαγωγής της Eurovision 2021 με βάση τα προ-κορονοϊού δεδομένα παραμένει στο τραπέζι, αρκεί να έχει περιοριστεί σημαντικά η διάδοση του ιού.

Παράλληλα, στις επαφές μεταξύ EBU και Ολλανδών διοργανωτών συζητιέται το ενδεχόμενο διατήρησης κάποιων από τα στοιχεία της ακυρωθείσας Eurovision 2020. Πιο συγκεκριμένα, είναι σίγουρο πως θα χρησιμοποιηθεί η ίδια σκηνή και τον Μάιο, ενώ το ίδιο είναι πιθανόν να συμβεί και με τους χώρους που θα πραγματοποιούνταν οι εορταστικές εκδηλώσεις εκείνου του δεκαπενθημέρου.

Σε κάθε περίπτωση η Eurovision 2021 θα λάβει κανονικά χώρα στην Ολλανδία, με την ελπίδα όλων να αποτελεί η όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή στην κανονικότητα της προ-κορονοϊού εποχής.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *