Ισλανδία: Το “Think About Things” theme song στο ιταλικό Big Brother!

Η επιτυχία του Think About Things, με τους Daði og Gagnamagnið ξεπέρασε κατά πολύ τα μικρά σύνορα ισλανδικά σύνορα και είναι με διαφορά το πιο εμπορικό τραγούδι από τις φετινές συμμετοχές του διαγωνισμού. Τώρα το Think About Things γίνεται γνωστό και στην Ιταλία, αφού χρησιμοποιείται ως theme song στο Big Brother!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστήριζουν ότι η Ισλανδία για πάρα πολλούς λόγους θα ήταν η φετινή νικήτρια της Eurovision. Την στιγμή εξάλλου που ο διαγωνισμός ακυρώθηκε, το Think About Things ήταν το μεγαλύτερο φαβορί για την νίκη, ενώ και η συνέχεια ήταν ανάλογη για το ρετρό τραγούδι.

Με έκπληξη διαπίστωσε και ο ίδιος ο Daði, ότι το τραγούδι του χρησιμοποιείται ως ένα από τα βασικά soundtrack, του ιταλικού Big Brother:

Μέχρι στιγμής η δημόσια τηλεόραση της Ισλανδίας δεν έχει ανακοινώσει αν στην Eurovision 2021 την χώρα εκπροσωπήσει εκ νέου ο Daði ή αν θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός Söngvakeppnin. Παρότι ο αρχηγός αποστολής είχε δηλώσει ότι αρχές Σεπτεμβρίου θα γνωρίζαμε τις τελικές αποφάσεις τους, δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

https://www.youtube.com/watch?v=1HU7ocv3S2o

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *