Ισπανία: Με την Soleá Fernández στη Junior Eurovision 2020!

Συνεχίζοντας να δείχνει προτίμηση στην επιλογή με απευθείας ανάθεση, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ισπανίας, RTVE, ανακοίνωσε την Soleá Fernández ως την εκπρόσωπο της χώρας στην Junior Eurovision 2020.

Το τραγούδι που θα ερμηνέυσει στον διαγωνισμό, βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Έπειτα από την ανακοίνωση αυτή, η ίδια δηλώνει:

Το να εκπροσωπώ την Ισπανία στην Junior Eurovision είναι τα πάντα για εμένα. Είναι ένα όνειρο που πάντα είχα. Είναι απίθανο το να μπορώ να βρεθώ σε μια σκηνή μπροστά από εκατομμύρια ανθρώπους. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Η Soleá Fernandez Moreno  γεννήθηκε στη Σεβίλλη στις 19 Ιουνίου 2011 και προέρχεται από μία από τις πιο σημαντικές οικογένειες φλαμένκο στην Ισπανία: το Farruco. Δεδομένου ότι ήταν μικρή, ξεχώριζε για τον ενθουσιασμό και τις ικανότητες της για τραγούδι και τον χορό.

Το 2014, σε ηλικία τριών ετών, έκανε το ντεμπούτο του στη La Maestranza της Σεβίλλης σε μια οικογενειακή εκπομπή. και το 2015, στα 4, ήταν το αστέρι μιας χριστουγεννιάτικης παράστασης, «Navidad en familia», όπου έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός και χορεύτρια στο θέατρο Quintero της Σεβίλλης. Το 2016 πρωταγωνίστησε σε μια άλλη χριστουγεννιάτικη παράσταση που δημιούργησε ο πατέρας της, ο οποίος ήταν σε περιοδεία σε πολλές ισπανικές πόλεις. Την ίδια χρονιά έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση.

Το 2019 είναι μια από τις ειδικές προσκεκλημένες της συναυλίας Ketama στη Σεβίλλη. Συμμετέχει επίσης σε μια χριστουγεννιάτικη περιοδεία σε διάφορα ισπανικά θέατρα, όπου μοιράζεται τη σκηνή με καλλιτέχνες όπως οι Pitingo, Tomatito και Rosario Flores. Στις αρχές του 2020, συμμετείχε στο τελευταίο άλμπουμ της τραγουδίστριας Lya Manuela.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *