Ισραήλ: Ξεκινά η υποβολή τραγουδιών για την Eden!

Τη διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Eden Alene για τη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ ξεκίνησε ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, IPBC.

Οι κανόνες υποβολής των τραγουδιών είναι ίδιοι με εκείνους της Eurovision και οι εκάστοτε ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, έως ότου υποβάλλουν τις δημιουργίες τους. Όλα τα τραγούδια θα εξεταστούν από μια κριτική επιτροπή του IPBC, η οποία και θα επιλέξει τα 16 καλύτερα.

Ακολούθως, η συμμετοχή του Ισραήλ τον ερχόμενο Μάιο θα επιλεγεί μέσα από τρία στάδια:

  • Τα 16 τραγούδια θα γίνουν γνωστά διαδικτυακά μέσα στον Νοέμβριο. Από τα 16 αυτά, τα οχτώ θα περάσουν στην επόμενη φάση. Τα τέσσερα θα επιλεγούν από μία ξεχωριστή κριτική επιτροπή και τα άλλα τέσσερα από το κοινό.
  • Τα οχτώ τραγούδια που θα προκριθούν στο δεύτερο στάδιο θα χωριστούν σε δύο ημιτελικούς, όπου στον καθένα θα διαγωνιστούν τέσσερα. Από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν δύο τραγούδια στον μεγάλο τελικό. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν τα τραγούδια του ημιτελικού θα τα ερμηνεύσει η Eden Alene ή κάποιος άλλος καλλιτέχνης.
  • Τέλος, στον εθνικό τελικό του Ισραήλ η 20χρονη εκπρόσωπος της χώρας θα ερμηνεύσει ζωντανά τα τέσσερα τραγούδια που προκρίθηκαν από τους δύο ημιτελικούς. Το νικητήριο τραγούδι θα είναι και εκείνο με το οποίο η Eden Alene θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *