Ιταλία: Δείτε την live εμφάνιση του Diodato στα Seat Music Awards!

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και το ίδιο φαίνεται πως ισχύει απόλυτα για τον Diodato, που επέστρεψε στην Arena της Βερόνα, για να ερμηνεύσει για μία ακόμα φορά το Fai Rumore, στα πλαίσια των Seat Music Awards. Αυτή τη φορά μάλιστα υπήρχε και παρουσία του κοινού, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις αποστάσεις για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοιού.

Μαζί με άλλους Ιταλούς eurostars, ο φετινός νικητής του Φεστιβάλ του Sanremo και εκπρόσωπος της Ιταλίας στον Διαγωνισμό της Eurovision, o Diodato έδωσε μία ακόμη εκπληκτική ερμηνεία του Fai Rumore. Η ετήσια βραδιά των Seat Music Awards, δεν είχε φέτος απονομές, αλλά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για τους εργαζόμενους στην μουσική βιομηχανία της Ιταλίας, που χτυπήθηκε σκληρά.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Carlo Conti, μια εμβληματική φιγούρα της RAI, που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ο παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του Sanremo.

Αμέσως μετά την εμφάνιση του στα Seat Music Awards o Diodato δήλωσε πολύ συγκινημένος:

Ήταν τόσο έντονο το συναίσθημα να ακούω τη φωνή μου να αντηχεί μέσα σε αυτό το μέρος. Η επιστροφή μου εκεί και η σκέψη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι κάτι πραγματικά εκπληκτικό. Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι ξεκίνησα με τα προσωπικά μου συναισθήματα. Το βράδυ που το παρουσίασα στο φεστιβάλ του Sanremo, είπα ότι ήταν μια πρόσκληση για ακύρωση όλων των τειχών, για να βγάλω την ανθρωπιά όλων. Νόμιζα ότι έφτασα στη συναισθηματική μου κορυφή κερδίζοντας το φεστιβάλ και ανθρώπους που έστειλαν όλη τους την αγάπη. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ …. βλέποντας αυτό το τραγούδι να γίνει ύμνος, κραυγή ελευθερίας, επιθυμία να εκφράσεις την ανθρωπότητα, επιθυμία να το τραγουδήσεις από το μπαλκόνι σου. Με συγκίνησε τόσο πολύ γιατί μου θύμισε τι πρέπει να κάνει η μουσική.

Diodato

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του Diodato στα Seat Music Awards:

Η RAI δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σχετικά με την εκπροσώπηση της Ιταλίας στην Eurovision 2021, αν και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την διεξαγωγή του Sanremo 2021.

Εδώ η αντίστοιχη ερμηνεία του Diodato στην Αρένα της Βερόνας για το Europe Shine A Light τον Μάιο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ogyi0GPR_Ik

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *