Καλομοίρα: “Είμαι σε συζητήσεις με την Κύπρο…φέτος είμαι ανοιχτή να πάω στην Eurovision”!

Στην πρωινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε δύο ακόμη ονόματα καλλιτεχνών που είναι σε συζητήσεις με το ΡΙΚ, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021. Πρόκειται για την Καλομοίρα και τον Ηλία Κόζα, αμφότεροι πρώην εκπρόσωποι της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Η Καλομοίρα το σκέφτεται

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το ΡΙΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την Καλομοίρα ώστε αυτή να εκπροσωπήσει την χώρα στο Ρότερνταμ. Σε συνέντευξη που έδωσε η Καλομοίρα σε γερμανικό μέσο και μεταδόθηκε στην εκπομπή, η Καλομοίρα φαίνεται αρκετά θετικά στο να κάνει αυτό το βήμα, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Stefania που την λατρεύω…η Κύπρος είναι κάτι που εξετάζω, μπορεί να εκπροσωπήσει την Κύπρο ποιος ξέρει. Είναι κάτι που συζητάω, αλλά μπορεί να μην γίνει. Αυτή την φορά είμαι ανοιχτή, θέλω να φύγω από το σπίτι, είμαι κλεισμένη δύο χρόνια. Υπάρχει η πιθανότητα να με δείτε στην Eurovision 2021.

Καλομοίρα

Ο Νίκος Γεωργιάδης που είναι στο πάνελ της εκπομπής και είναι φίλος της Καλομοίρας, εξήγησε ότι η διαφορά φέτος για την Καλομοίρα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι ότι τα σχολεία στις ΗΠΑ γίνονται εξ αποστάσεως και έτσι μπορεί να μετακομίσει οικογενειακώς για τις ανάγκες του διαγωνισμού. Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Καλομοίρας στο διαγωνισμό, αν τελικά ευοδωθούν οι συζητήσεις, μετά την τρίτη θέση που κατέλαβε το 2008, με το My Secret Combination.

Ο Ηλίας Κόζας ως σόλο καλλιτέχνης

Ένας άλλος καλλιτέχνης που είναι σε επαφές με το ΡΙΚ είναι ο Ηλίας Κόζας, ο οποίος συζητά να επιστρέψει στο διαγωνισμό ως σόλο καλλιτέχνης και χωρίς την μπάντα του, τους Koza Mostra. Ο Ηλίας μαζί με το συγκρότημα του και τον Αγάθωνα το 2013 έφερε για τελευταία φορά την Ελλάδα στο τοπ10 της τελικής βαθμολογίας, με το τραγούδι του Alcohol Is Free.

Σας θυμίζουμε ότι αυτή τη βδομάδα αναμένουμε και την συνάντηση του Alex Papaconstantinou με την Ελένη Φουρέιρα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα επιστροφής της στο διαγωνισμό. Όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το ΡΙΚ έχει πολλές και αξιόλογες επιλογές και δείχνει ότι δεν βιάζεται να καταλήξει.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Another returning artist in discussions with RIK is Elias Kozas, who represented Greece in 2013 with…. Note that this would be as a soloist, rather than with his band Koza Mostra. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *