Κύπρος: Η Κατερίνα Στικούδη μεγάλη νικήτρια του Poll του EurovisionFun για την Eurovision 2021!

Έχουμε μπει δειλά δειλά στην νέα γιουροβιζιονική σεζόν. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και εμείς εδώ στο EurovisionFun τη νέα σεζόν με ένα poll.

Ποιος καλλιτέχνης, από όσους δημόσια εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021, θα θέλατε εσείς να δείτε στο Ρότερνταμ;

Στο ερώτημα λοιπόν αυτό πήραμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Η επιλογή σας, με περισσότερο από 22% είναι Κατερίνα Στικούδη!!

Μεγάλη συμμετοχή στην ψηφοφορία μας

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά, γιατί η συμμετοχή σας άγγιξε τις 2.000 μοναδικές ψήφους.

Στην ψηφοφορία επειδή πολλοί μας ρωτήσατε για αυτό, συμπεριλάβαμε μόνο τους καλλιτέχνες που το καλοκαίρι που μας πέρασε, αμέσως μετά το τέλος του προηγούμενου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, ανέφεραν ότι θα τους ενδιέφερε η κυπριακή εκπροσώπηση στην Ολλανδία.

Τα αποτελέσματα μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτό το άρθρο (στις 19.00, 5/9/2019), είχαν ως εξής:

Όπως βλέπετε και στον σχετικό πίνακα παραπάνω η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στην πρώτη θέση με 341 ψήφους. Στην δεύτερη θέση είναι ο Βαγγέλης Κακουριώτης που έδωσε μάχη για την πρωτιά, ενώ στην τρίτη με μεγάλη άνοδο τις τελευταίες ημέρες η ομογενής Δέσποινα Σάββα.

Μεγάλη επισκεψιμότητα στο άρθρο μας

Τα δύο άρθρα μας, στα ελληνικά και στα αγγλικά, που αφορούσαν το poll έφτασαν τους 4000 μοναδικούς επισκέπτες. Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών ήταν άνδρες, ηλικίας 25 με 34 έτη. Τέλος, τον τρίτο πίνακα μπορείτε να δείτε το top 5 των χωρών, από όπου προέρχονται οι ψήφοι, που έφτασαν τις 40 χώρες προελεύσεως.

 

Η πλειοψηφία λοιπόν των αναγνωστών του Eurovision Fun, προτιμάει να δει την Κατερίνα Στικούδη με τα κυπριακά χρώματα τον Μάιο του 2021 στο Ρότερνταμ.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι, από την  Minos EMI / Universal, με τίτλο “Διαφέρω” που εδώ και ένα μήνα έχει συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο views στο YouTube και ήδη έχει γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.

Συμφωνείτε με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας; Θα θέλατε να δείτε την Κατερίνα Στικούδη στην Eurovision 2021 με την Κύπρο; 

 

 

1 reply
  1. Μαρκος
    Μαρκος says:

    Πρωτυμω ενα σοβαρο γκρουπ ποιο επαγγελματικο και να μην βαδιζουν οι φιλοι μας οι κυπριοι στα ιδια χναρια οπωτε λπιπον εγω ειμαι οποσδηποτε αναμεσα στις μελισες και στον τσαο με την κονη μεταξα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *