Κύπρος: Η συνάντηση που θα κρίνει την απάντηση της Ελένης Φουρέιρα | Με τον Alex Papaconstantinou στην Eurovision 2021!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό του άρθρο τα TVNEA, ο Alex Papaconstantinou θα είναι ο συνθέτης της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2021. Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα θα βρίσκεται στην Αθήνα, όπου θα έχει συνάντηση με την PANIK και την Ελένη Φουρέιρα προκειμένου να συζητήσουν την επίσημη πρόταση του ΡΙΚ στην δημοφιλή τραγουδίστρια. Όλα συνηγορούν ότι η συνάντηση αυτή θα είναι καταλυτική για την οριστική απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στην κυπριακή δημόσια τηλεόραση.

Με βάση λοιπόν τα όσα αναφέρει η Μαρία Πρατσή στα TVNEA δυο νέες σημαντικές πληροφορίες εξάγουμε. Πρώτον επιβεβαιώνονται οι φήμες των προηγούμενων ημερών ότι ο Alex Papaconstantinou θα είναι ο δημιουργός της κυπριακής συμμετοχής (για τέταρτη φορά). Δεύτερον ο Alex θα ταξιδέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να συναντηθεί με τους ανθρώπους της PANIK, αλλά και την ίδια την Ελένη Φουρέιρα, για να συζητήσουν το τραγούδι που έχει να τους προτείνει. Το ταξίδι αυτό θα κρίνει και την απάντηση της Ελένης Φουρέιρα στο ΡΙΚ.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, η άψογη συνεργασία που είχε η Ελένη Φουρέιρα τόσο με το ΡΙΚ, όσο και με τον Alex Papaconstantinou, είναι από τα βασικά όπλα που έχουν οι άνθρωποι της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, προκειμένου να “πείσουν” την πρώτη, να πει το μεγάλο ναι.

Αν φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αληθή, τότε σύντομα θα γνωρίζουμε την απάντηση της Ελένης Φουρέιρα και θα ξέρουμε αν θα την δούμε το 2021 και πάλι στην σκηνή της Eurovision, κάτι που όπως καταλαβαίνετε εκ των πραγμάτων είναι αρκετά δύσκολο.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: TVNEA
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *