Κύπρος: Κατερίνα Στικούδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου φαβορί για την Eurovision 2021!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του Open Ευτυχείτε, αποκάλυψε ότι τα δύο ονόματα που είναι αυτή την στιγμή φαβορί για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021, είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην σημερινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε, το ΡΙΚ ανάμεσα στην λίστα των καλλιτεχνών που εκδήλωσαν δημόσια το ενδιαφέρον τους να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στην Eurovision 2021 φαβορί είναι η Κατερίνα Στικούδη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Αμφότερες ενδιαφέρονται πολύ και ετοιμάζουν τις προτάσεις τους για το Δ.Σ. του ΡΙΚ, που θα έχει και την τελική επιλογή. Θυμίζουμε ότι η Κατερίνα Στικούδη ψηφίστηκε στην πρώτη θέση από τους αναγνώστες μας, ως η καλύτερη επιλογή για την κυπριακή εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιχείρησε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό, που τελικά ακυρώθηκε, με ένα τραγούδι του Doron Medalie, που ήταν και ο συνθέτης του Toy της Netta.

Με βάση και πάλι τα όσα ακούστηκαν στο Ευτυχείτε, το ΡΙΚ επιθυμεί να εκπροσωπηθεί με ένα dance έθνικ ποπ τραγούδι, κάτι που και οι δύο ερμηνεύτριες μπορούν να υποστηρίξουν.

Εσείς ποια από τις δύο θα προτιμούσατε για την Κύπρο και την Eurovision 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *