Κύπρος: Λεπτομέρειες για την διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου για την Eurovision 2021!

Στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και στην εκπομπή Έλα Να Δεις, ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει το ΡΙΚ προκειμένου να επιλέξει τον εκπρόσωπο του στην Eurovision 2021, επικαλούμενος μάλιστα πληροφορίες που έλαβε από την κυπριακή δημόσια τηλεόραση!

Στικούδη, Παπαδοπούλου ή κάποια άλλη;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής επιβεβαίωσε κάποια από όσα ειπώθηκαν το πρωί στο Open, δίνοντας πολύ περισσότερες λεπτομέρειες. Αρχικά αυτό στο οποίο συμφωνούν όλοι είναι ότι η Κατερίνα Στικούδη και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μεν μεταξύ των ονομάτων που παίζουν, αλλά δεν είναι τα μοναδικά.

Πηγές από το ΡΙΚ επιβεβαίωσαν στον Αλέξανδρο Ταραμουντά ότι μέχρι στιγμής το ΡΙΚ δεν έχει μιλήσει με κανένα καλλιτέχνη, ούτε προφανώς και με τις Στικούδη και Παπαδοπούλου. Σε αυτό που επίσης συμφωνούν τα ρεπορτάζ των δύο εκπομπών είναι ότι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021 θα είναι χορευτικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι από γυναίκα ερμηνεύτρια.

Το ΡΙΚ θα προτείνει τραγούδια στις δισκογραφικές

Η σημαντικότερη όμως πληροφορία που προστέθηκε στο ήδη υπάρχον παζλ, είναι ότι το ΡΙΚ στις διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιήσει με τις δισκογραφικές θα προτείνει τραγούδια που ήδη έχει στην κατοχή του, ψάχνοντας την καλλιτέχνιδα που θα κουμπώσει καλύτερα, μία μέθοδο δηλαδή που χρησιμοποίησε και το 2018-2019. Όλα τα παραπάνω φυσικά με βάση τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Έλα Να Δεις και τις πηγές που επικαλείται από το ΡΙΚ.

Το φθινόπωρο είναι πάντοτε εποχή εξελίξεων στο ΡΙΚ για τον διαγωνισμό της Eurovision και πολύ σύντομα σίγουρα θα γνωρίζουμε περισσότερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] As reported by Eurovision Fun, a segment on the Omega show Ela Na Deis, has disclosed an update on RIK’s selection process for Eurovision 2021. According to presenter Alexandros Taramountas, Katerina Stikoudi and Irini Papadopoulou are among the main names in play. Both had been speculated previously over the past few months. Also, both have been rumoured to be on shortlists for both Greece and Cyprus in past years. Although, these are not the only two artists in contention. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *