Κύπρος: Μία νέα υποψηφιότητα φαίνεται πως εμφανίζεται στον ορίζοντα!

Το ρεπορτάζ για την Κύπρο πλέον είναι καθημερινό και μέχρι να δούμε που τελικά θα καταλήξει το ΡΙΚ, μάλλον θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε πολλά. Μετά την σημερινή είδηση που μεταδόθηκε στο STAR και αφορούσε την επίσημη πρόταση της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης στην Ελένη Φουρέιρα, η μεσημεριανή εκπομπή του Omega TV, ισχυρίζεται ότι αν τελικά δεν είναι θετική η απάντηση της Φουρέιρα, τότε το ΡΙΚ θα επιλέξει κάποια γνωστή γυναίκα τραγουδίστρια από αυτές που φημολογούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα ή κάποια άλλη γυναίκα ερμηνεύτρια-έκπληξη, η οποία μάλιστα προέρχεται και από το εξωτερικό.

Το ΡΙΚ δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει για Φουρέιρα

Η εκπομπή ήρθε σε επικοινωνία με το ΡΙΚ, που ούτε διέψευσε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Star για την Ελένη Φουρέιρα. Ακολούθως ειπώθηκε ότι σε κάθε περίπτωση την Κύπρο θα εκπροσωπήσει κάποια γυναίκα τραγουδίστρια γνωστή σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην πιθανή περίπτωση που η Ελένη Φουρέιρα απαντήσει αρνητικά στην πρόταση του ΡΙΚ, τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Κατερινα Στικουδη της MINOS έχουν σοβαρές πιθανότητες. Εκτός όμως από αυτές τις δύο, φαίνεται ότι υπάρχει και μία ακόμη γυναικεία υποψηφιότητα που εξετάζει σοβαρά το ΡΙΚ, ένα όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη σε όλους.

Τα δεδομένα του παζλ μέχρι στιγμής

Σας υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή του Open, ειπώθηκε ότι Κατερίνα Στικούδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι οι δύο υποψηφιότητες-φαβορί για την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021. Η PANIK μέσα από την ιστοσελίδα μας, έκανε γνωστό ότι θα προτείνει στο ΡΙΚ κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνη, ενώ μέσα σε όλη αυτή την εξίσωση, ο Χρήστος Μάστορας από τις Μέλισσες, έκλεισε το μάτι σε μία ενδεχόμενη πρόταση για τον διαγωνισμό. Την κατάσταση φυσικά περιέπλεξε ακόμα περισσότερο, η σημερινή είδηση για την Ελένη Φουρέιρα.

Σίγουρα τον επόμενη μήνα θα έχουμε σοβαρές εξελίξεις στην Κύπρο, που και αυτή την χρονιά δείχνει ότι αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την υπόθεση Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021!

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] they would only be putting forward Cypriot artists for Eurovision 2021, RIK might have other ideas. If a report by STAR’s Elissavet Kyritsi is to be believed, the Cypriot broadcaster might well be looking to approach Eleni […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *