Κύπρος: Φαβορί η Καλομοίρα για την Eurovision 2021!

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν πριν από λίγο στην μεσημεριανή εκπομπή του Omega TV στην Κύπρο, Έλα Να Δεις, το φαβορί πλέον να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021 είναι η Καλομοίρα.

Το ΡΙΚ δεν χάνει λεπτό και όπως πάντοτε σχεδιάζει μεθοδικά και προσεχτικά την συμμετοχή του για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μετά το Όχι της Ελένης Φουρέιρα, λόγω της μετέωρης κατάστασης που επικρατεί ακόμα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού και της διαφοροποιημένης διοργάνωσης του 2021, το φαβορί πλέον να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον προσεχή διαγωνισμό είναι η Καλομοίρα!

Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς επικαλούμενος πηγές από το ΡΙΚ ανέφερε στην εκπομπή ότι οι συζητήσεις με την Καλομοίρα βρίσκονται σε θετικό σημείο και η δημοφιλής τραγουδίστρια, που το 2008 έφερε την τρίτη θέση για την Ελλάδα, θα δώσει την απάντηση της μόλις και αυτή ακούσει τα τραγούδια που έχουν να της προτείνουν. Δεν διευκρινίστηκε αν και στην περίπτωση της Καλομοίρας ο συνθέτης θα είναι ο Alex Papacosntantinou ή κάποιος άλλος.

Επιβεβαιώθηκε επιπλέον και όσα ακούσαμε στην πρωινή εκπομπή του Open, για τις υποψηφιότητες του Ηλία Κόζα, αλλά και των Ειρήνη Παπαδοπούλου και Κατερίνα Στικούδη, αλλά σε δεύτερο πλάνο προς το παρόν, ενώ αναφέρθηκε ότι υψηλά στην λίστα του ΡΙΚ είναι και το όνομα ενός ακόμη πολύ δημοφιλούς άνδρα καλλιτέχνη!

Η λίστα του ΡΙΚ μικραίνει και οι εξελίξεις όσο αφορά την επιλογή του καλλιτέχνη για την Eurovision 2021 αναμένονται ραγδαίες το επόμενο χρονικό διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την επιλογή της κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision 2021!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η επιστροφή της Καλομοίρας φημολογείται εδώ και πολλά χρόνια… Νομίζω ότι φέτος λόγω της κατάστασης η επιστροφή της για την Κύπρο μας είναι πολύ πιθανή! Γιατί όχι;
    Σίγουρα βέβαια θα ναι risky και δεν νομίζω να πετύχει ένα τόσο καλό πλασάρισμα (αναλόγως το τραγούδι βέβαια). Σαφώς πρέπει να αποφύγει κάτι τύπου secret combination γιατί τότε ήταν κοριτσάκι ενώ τώρα είναι μια ώριμη γυναίκα και μητέρα. Θα ήθελα κάτι radio friendly dance. Ίσως κάτι σαν τη συμμετοχή της Βουλγαρίας ή του Αζερμπαϊτζάν το ’16 ή της Βόρειας Μακεδονίας το ’17 θα της κούμπωνε καλά!
    Για να δούμε… Πάντως η ίδια θέλει να επιστρέψει αλλά πάντα σκεφτόταν ότι τα παιδιά της πάνε σχολείο, στην εποχή του κορονοιου που γίνονται διαδικτυακά τα μαθήματα, όπως είχατε αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο δε βρίσκω το λόγο να αρνηθεί. Είναι η ευκαιρία της νομίζω.
    ΥΓ: όσο για τη Φουρέιρα το ’18 είχε πει πως θα ήθελε να το ξανακάνει σε 4-5 χρόνια και γιατί όχι την άλλη φορά για την Ελλάδα… Ίσως να της κάνει από τώρα ανάθεση η ΕΡΤ για το ’22;;; Η κοπέλα είναι τρομερή επί σκηνής! Καθηλώνει ως performer.
    ΥΓ2: Συνεχίστε την εξαιρετική σας δουλειά με την εγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση που μας παρέχετε!!

    Απάντηση
    • Loukas
      Loukas says:

      Είναι θεα η καλομοίρα πρέπει να παει.. επισης η καλομοίρα παραμένει κορίτσι.. ειναι μικρη ακομα μόλις 35 και εχει 2 χρονια διαφορά από Φουρειρα. Θα της πήγαινε κάτι παρόμοιο με το secret combination.

      Απάντηση
  2. Bendictos
    Bendictos says:

    Το να δουμε την Καλομοιρα εν ετει 2021 σε ρολο γεροντομπεμπεκας με ροζ φουστανακια να χορευει σαν 16χρονο μονο οικτο θα προκαλεσει. Το ΡΙΚ μου φαινεται θα κανει ακομα μια αστοχη επιλογη, απο αυτες που μας εχει συνηθισει. Δεν εψω κατι με την Καλομοιρα, ισα ισα, εξαιρετικη η συμμετοχη της το 2008, ωστοσο λειπει πολυ καιρο απο τα πραγματα. Το οτι δεχτηκε να παει επειδη πλεον εχει ελευθερο χρονο με τα οικογενειακα της ποσως με απασχολει…Το ΡΙΚ θα επρεπε να κυνηγησει α) ονοματα που ειναι ΜΕΣΑ στα πραγματα εν ετει 2020, που εχουν ρευμα και δυναμική (σιγουρα η Καλομοιρα δεν εμπιπτει σε αυτη την κατηγορια, οπως δεν ανηκε και ο φετινος παντελως αγνωστος Σαντρο) και β) τραγουδια που επουδενι δεν θυμιζουν Φουεγκο. Ηταν τοσο τρομακτικη η επιτυχια της Κυπρου με τη Φουρειρα που πλεον για ακομα 3-4 χρονια τα παντα θα συγκρινονται με αυτην. Με αλλα λογια πρεπει να μην ειναι τραγουδι του Alex P.

    Απάντηση
    • Kostas
      Kostas says:

      Το ότι λείπει από τα πράγματα καιρό δεν την καθιστά ούτε απειρη ούτε άφωνη. Με πρόβες μια χαρα μπορεί να εκπροσωπήσει μια χώρα. Αυτό για τη δυναμική και το ρεύμα το θεωρώ τελείως άτοπο. Δεν είναι εγχώριος διαγωνισμός να έχει σημασία να μας εκπροσωπήσει ένα όνομα που τώρα είναι στα high του. Ίσα ίσα από το να πήγαινε κάποιος που δεν έχει εκπροσωπήσει παλι Ελλάδα ή Κύπρο (ακόμα και να ήταν πλ γνωστός) δεν θα ενδιέφερε τόσο το ευρωπαϊκό κοινό όσο το να ξαναπάει κάποιος που γνωρίζουν και τους προδιαθέτει θετικα

      Απάντηση
  3. Bendictos
    Bendictos says:

    Δεν ειπα οτι ειναι αφωνη, ουτε αταλαντη. Αυτο που λεω, ειναι οτι δεν εχει καμια δυναμικη. Θα προτιμουσα ενα ονομα που στην εποχη μας ειναι κορυφη στο ειδος που εκπροσωπει, οποιο και αν ειναι αυτο, ειτε μπαλαντα ειτε χορευτικο ειτε οτιδηποτε. Η Καλομοιρα που ειναι καλη σημερα; Την εχει ακουσει κανεις να τραγουδαει το οτιδηποτε τα τελευταια 10 χρονια; Ναι, πριν 112-15 χρονια ηταν πολυ καλη σε αυτο που εκανε. Για το 2021 ομως δενε χουμε ιδεα τι μπορει να κανει, και παρολο που δεν αμφισβητω τις ικανοτητες της, αμφισβητω το κριτηριο του ΡΙΚ που παει με ενα αχρειαστο ρισκο και πειραματισμους στα τυφλα. οταν υπαρχουν τοσα πολλα ονοματα που διαπρεπουν σημερα και σφαζονται να πανε με την Κυπρο επειδη η θεση της Ελλαδας ειναι ηδη καπαρωμενη.

    Απάντηση
    • Loukas
      Loukas says:

      Η καλομοιρα κάνει επιλεκτικά κάποια πράγματα.. επισης πρόσφατα τραγούδησε στα mad το 2019.. το 2017 έβγαλε καινούργιο τραγούδι.. οποτε δεν χάθηκε και ουτε γεροντομπεμπεκα ειναι… ειναι μόλις 35 ακομα.. α και κτ αλλο από το 2008 δεν άλλαξε με τίποτα.. ιδιο κορίτσι παραμένει.. καλό είναι αμα δεν ξέρετε κτ να μην μιλάτε με σιγουριά.. ξερολλες γίνεστε.

      Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *