Μαζί με ποιον συνθέτη βρίσκεται στο studio του η Ελένη Φουρέιρα; ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ένα story στον προσωπικό λογαριασμό της Ελένης Φουρέιρα στο Instagram, ήταν αρκετό για να εμπλακεί και να συνδυαστεί το ταξίδι του Alex Papaconstantinou τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, με τα σενάρια που εμπλέκουν την δημοφιλή τραγουδίστρια με την κυπριακή εκπροσώπηση στην Eurovision 2021.

Η Ελένη Φουρέιρα ηχογραφεί στο studio

Η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε ότι βρίσκεται στο studio, ηχογραφώντας κάποιο καινούριο τραγούδι. Το εν λόγω instagram story αναπαράγεται από πολλούς τις τελευταίες ώρες, με τους περισσότερους να συνδυάζουν το γεγονός αυτό, με τον Alex Papaconstantinou και την πρόταση που δέχθηκε από το ΡΙΚ για την Eurovision 2021.

Ποια είναι η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι όπως είδατε εμείς στα σχετικά μας άρθρα δεν αναφέραμε τίποτα για αυτό. Φυσικά ο λόγος ήταν ότι γνωρίζουμε ότι το studio στο οποίο βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, είναι το studio του Δημήτρη Κοντόπουλου και θεωρήσαμε ότι βρίσκεται εκεί γιατί ετοιμάζουν ένα καινούριο τραγούδι. Εξάλλου η ζωή δεν σταματά στην Eurovision, ούτε για τον πετυχημένο δημιουργό, ούτε για την Ελένη Φουρέιρα!

Παρ’ όλα αυτά και για να είμαστε 100% σίγουροι, επικοινωνήσαμε με την πλευρά του Δημήτρη Κοντόπουλου, όπου μας επιβεβαίωσαν ότι η Ελένη Φουρέιρα αυτό το διάστημα βρίσκεται μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλου στο studio, γράφοντας καινούρια τραγούδια, χωρίς όμως να μας αναφέρουν αν τα τραγούδια αυτά προορίζονται για να κυκλοφορήσουν σε μια μελλοντική δισκογραφική δουλειά ή αφορούν κάποιο άλλο πρότζεκτ!

Πάντως η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση, με τον Alex Papaconstantinou και όλα τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν την Ελένη Φουρέιρα με τον διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun μόνο για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscGR
    EscGR says:

    Θα είναι το πρώτο της τραγούδι με Κοντόπουλο. Ενδιαφέρουσα συνεργασία. Παιδιά τι να πούμε είστε φοβεροί, έχετε βάλει τα γυαλιά σε όλους!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] In the meantime, Eurovision Fun has reported that Eleni Foureira had been recording new material in the studio last w…. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *