Μαζί με τον Νίκο Αλιάγα ο Amir στη χώρα μας!

Στην Ελλάδα είναι τις τελευταίες ημέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Νίκος Αλιάγας. Μαζί του όμως είναι και ο Amir, ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στην Eurovision 2016, που όπως φαίνεται έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλική σχέση.

Ο Νίκος Αλιάγας που κυριολεκτικά είναι ο νο1 παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, είχε το χρόνο να επισκεφθεί τους συγγενείς και φίλους του στο Μεσολόγγι, τόπο καταγωγής του, αλλά και να βρεθεί στην χαρά της αδερφής του, που βάπτισε τον γιο της.

Μαζί του όπως σας είπαμε ήταν και ο Amir, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και πήρε το μικρόφωνο, τραγουδώντας για τους καλεσμένους της βάπτισης.

 

Η πιθανότητα να δούμε τον Νίκο Αλιάγα μετά από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα αν και η ΕΡΤ δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής τίποτα, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο δημοφιλής παρουσιαστής θα μπορούσε να είναι αυτός που θα παρουσιάσει και την ελληνική εκδοχή του  La Chanson Secrète, ένα μουσικό ριάλιτι τα δικαιώματα του οποίου εξασφάλισε η ΕΡΤ και προγραμματίζει να το εντάξει στο πρόγραμμα της από την ερχόμενη άνοιξη.

Μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά τον Amir και το J’ai Cherché, που το 2016 χάρισε στην Γαλλία την έκτη θέση:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *