Μολδαβία: Στην Μόσχα η Natalia Gordienko για την ηχογράφηση της συμμετοχής της στην Eurovision 2021!

Στην Μόσχα θα μεταβεί σήμερα η Natalia Gordienko, εκπρόσωπος της Μολδαβίας στην Eurovision 2021, προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

Αν και αρχικά το σχέδιο ήταν η Natalia Gordienko να ηχογραφήσει την συμμετοχή της στην Αθήνα στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις άλλαξαν τα πλάνα και έτσι βρέθηκε η λύση της Μόσχας, στην οποία βρίσκονται εδώ και ημέρες τόσο ο Δημήτρης Κοντόπουλος, όσο και ο Ηλίας Κοκοτός.

Μετά λοιπόν την ηχογράφηση του Uku Suviste, για την οποία διαβάσατε σε προηγούμενο μας άρθρο, ήρθε η ώρα της Μολδαβίας. Όπως και στον φετινό διαγωνισμό και αν φυσικά καταφέρει ο Uku να κερδίσει εκ νέου το Eesti Laul, η Dream Team θα έχει τρία τραγούδια (Ελλάδα, Μολδαβία, Εσθονία), τουλάχιστον προς το παρόν…

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει, το τραγούδι της Natalia Gordienko για την Eurovision 2021 δεν θυμίζει σε τίποτα την φετινή της συμμετοχή. Πρόκειται για ένα uptempo κομμάτι, που θα μας αποκαλύπτει την σέξι πλευρά της Natalia και δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Αφού ολοκληρωθεί και η ηχογράφηση της Natalia Gordienko, Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός, θα επιστρέψουν στην Αθήνα για την ηχογράφηση των τραγουδιών της Stefania.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *