Σουηδία: Όλα τα show του Melodifestivalen 2021 στην Στοκχόλμη

Όπως αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η πάντα έγκυρη Σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, όλες οι διαγωνιστηκές βραδιές του Melodifestivalen 2021, του show μέσα από το οποίο η Σουηδία διαλέγει κάθε χρόνο τον εκπρόσωπό της στο διαγωνισμό της Eurovision, θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα της χώρας τη Στοκχόλμη.

Το Melodifestivalen διεξάγεται σε διάφορες πόλεις της χώρας με τον τελικό στην Στοκχόλμη, όμως λόγω της πανδημίας του COVID-19 κρίθηκε απαραίτητο για την επόμενη διοργάνωση να μην υπάρξει περιοδεία του show. Το σχέδιο αυτό είναι το εφεδρικό που είχε στα σκαριά η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας το οποίο και τελικά υλοποιείται, καθώς ούτε οι δήμοι της χώρας σκοπεύον να δαπανήσουν εκατομμύρια για ένα show που μπορεί να μη γίνει αλλά ούτε και η  δημόσια τηλεόραση SVT θέλει να διακινδυνεύσει τη φήμη της, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Επιπροσθέτως, δεν υπάρχουν ακόμα αποφάσεις σχετικά με το αν τα show του Melodifestivalen θα διεξαχθούν σε στούντιο ή σε στάδιο καθώς και αν θα κοπούν εισιτηρία. Η εφημερίδα ήρθε σε επικοινωνία με τη διευθύντρια έργου του Melodifestivalen Annette Helenius η οποία δήλωσε:

“Δεν έχουμε σχόλια να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάτι να σας πούμε.”

Τέλος σύμφωνα πάντα με την έγκριτη εφημερίδα, παρουσιαστής της διοργάνωσης θα είναι ο αγαπητός στη σουηδική τηλεόραση David Sundin, ο οποίος δε θα είναι μόνος του στο τιμόνι της παρουσίασης. Ποιος ή ποιοι θα το συνοδεύουν επί σκηνής θα το μάθουμε αργότερα.

Πηγή : Aftonbladet

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *