Στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer η Ελένη Φουρέιρα;

Πρόταση για να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer δέχθηκε από τον SKAI η Ελένη Φουρέιρα, σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open, Ευτυχείτε.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με αφορμή την δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη, ότι μετά το Big Brother θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer, που θα μεταδοθεί στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αποκάλυψε ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει δεχθεί πρόταση από το SKAI προκειμένου να καθίσει και αυτή σε μία εκ των τεσσάρων θέσεων της κριτικής επιτροπής.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος εξήγησε ότι αυτός ήταν και ο λόγος που η δημοφιλής τραγουδίστρια, βρέθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά και δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Νίκου Χατζηνικολάου για το Ενώπιος Ενωπίω.

Τα δύο άλλα ονόματα που φημολογούνται για την κριτική επιτροπή είναι ο Νίκος Μουτσινάς και η Τάμτα!

Φυσικά αν η είδηση ευσταθεί και αν η Ελένη Φουρέιρα δεχθεί αυτή την πρόταση, τότε πολύ δύσκολα θα την δούμε στην Eurovision, αφού το The Masked Singer θα βγει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, ταυτόχρονα δηλαδή με τις όποιες υποχρεώσεις θα είχε για τον διαγωνισμό. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Πουλόπουλος, αν και θεωρείται ειδικός για θέματα Eurovision, δεν αναφέρθηκε καθόλου σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες και αφορούν την Ελένη Φουρέιρα, τον Alex Papacostantinou και την πρόταση που δέχθηκε από το ΡΙΚ η πρώτη, για να εκπροσωπήσει εκ νέου την Κύπρο στην Eurovision 2021!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bill
    Bill says:

    Κάτι ξέρει σίγουρα ο Πουλοπουλος και γι’αυτό δεν ανέφερε τίποτα για την πρόταση απο την Κύπρο. Λογικά δεν θα πάει φέτος η Ελένη!Είναι πολύ νωρίς για να ξαναπάει και λόγω κορονοιου ο διαγωνισμός δεν θα είναι ο ιδιος. Μακάρι να την δούμε το 2022 με την Ελλάδα , αυτό θα είναι το καλύτερο! Να πάρουμε φέτος μία καλή θέση με τη Stefania μας και του χρόνου να πάμε για πρωτιά .Να την κλείσει η ΕΡΤ από τώρα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *