Γενέθλια: Δύο χρόνια λειτουργίας του EurovisionFun!

Πάνε δύο χρόνια από όταν πρωτοβγήκαμε δειλά-δειλά στον διαδικτυακό αέρα! Δύο χρόνια σκληρής και ακατάπαυστης δουλειάς, για την ενημέρωση σας, αλλά και για την διασκέδαση μας.

Ο τίτλος εξάλλου το φανερώνει ότι αυτό που κάνουμε πηγάζει από την αγάπη και την ευχαρίστηση που λαμβάνουμε, μέσω της ενασχόλησης μας με τον διαγωνισμό της Eurovision. Επαγγελματίες δημοσιογράφοι δεν ήμασταν ποτέ, ερασιτέχνες και λάτρεις του θεσμού είμαστε και έτσι συνεχίζουμε, αφιλοκερδώς με μοναδική μας αμοιβή, την ικανοποίηση που εισπράττουμε από εσάς.

Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβρη του 2018 και η πρώτη χρονιά ήταν αναγνωριστική. Η αποδοχή από το αναγνωστικό κοινό ήταν ικανοποιητική, αλλά και επιφυλακτική. Τι θέλει ένα καινούριο ελληνικό site στην Eurovision Bubble; Ποιοι κρύβονται από πίσω και ποιες οι επιδιώξεις τους;

Η συνέχεια υπήρξε θα λέγαμε ενθουσιώδης, τόσο από εμάς, όσο και από εσάς! Από τον Σεπτέμβριο του 2019, μπαίνοντας δηλαδή στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας μας η αναγνωσιμότητα της ιστοσελίδας μας τετραπλασιάστηκε. Τα αγγλόφωνα μεγάλα Eurovision sites σε μόνιμη πλέον βάση και αφού περάσαμε με μεγάλη επιτυχία τα τεστ αξιοπιστίας, μας χρησιμοποιούν ως πηγή για όλες τις γιουροβιζιονικές εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Κερασάκι στην τούρτα υπήρξαν βέβαια τα κάθε είδους αποκλειστικά μας. Εδώ διαβάσατε πρώτα για την Stefania, λίγες ημέρες μετά το τέλος της περσινής Eurovision, εδώ διαβάσατε πρώτα και για τον Sandro, αλλά αποκλειστικές ειδήσεις και για άλλες χώρες, όπως την αποχώρηση του Μαυροβουνίου, την απόφαση της EBU για το Κόσοβο κ.α.

Μένοντας πιστοί στο EurovisionFun παρακολουθήσατε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία επιλογής της Stefania και του SUPERG!RL, πολλές φορές μάλιστα σχεδόν παράλληλα με τις εξελίξεις.

Δεν διστάσαμε να λάβουμε θέση και άποψη, γνωρίζοντας ότι κάποιοι θα δυσαρεστηθούν, αλλά μένοντας πιστοί σε αυτό που σας υποσχεθήκαμε από την αρχή, ότι δηλαδή δεν θα είμαστε μία ακόμη ιστοσελίδα αντιγραφής των ειδήσεων από τα ξένα sites.

Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμη εκτιμήσατε δεόντως και εδώ και μήνες μας έχετε φέρει στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας μεταξύ των Eurovision sites σε Ελλάδα και Κύπρο σύμφωνα με τα στοιχεία του alexa. Μάλιστα η κατάταξη μας πλέον συναγωνίζεται μεγάλα αντίστοιχα αγγλόφωνα sites με μεγάλη παράδοση στην παγκόσμια πλέον κλίμακα!

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και την προτίμηση σας, ανανεώνοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε, με την ίδια ζέση και διάθεση, προσπαθώντας να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω όλους τους φίλους-συνεργάτες, γιατί πρόκειται πραγματικά για μια μεγάλη παρέα όλο αυτό που ζούμε στο EurovisionFun καθημερινά. Μπορεί να φαίνεται τετριμμένο, αλλά χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί. Τον Απόστολο, τον Γιάννη, τον Θάνο, τον Νικόλα, τον Πασχάλη, τον Ανδρέα, τον Βάσο, τον Αποστόλη, τον Θοδωρή, τον Κωνσταντίνο, τον Γιώργο, την Στέλλα, την Γιώτα, τον Σέρτζιο, τον Άγγελο, την Κρίστη, τον Φώτη, την Αναστασία και τους δύο Δημήτρηδες! Ιδιαίτερες όμως ευχαριστίες στον Γιάννη που πραγματικά χωρίς την συνδρομή του το EurovisionFun δεν θα υπήρχε. Ένα μυστικό της επιτυχίας μας είναι και αυτό, το υπέροχο κλίμα και η πραγματική παρέα που έχουμε δημιουργήσει.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους ανθρώπους της ΕΡΤ με τους οποίους διατηρούμε μία άψογη συνεργασία, την φοβερή ομάδα του ΡΙΚ, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες και συντελεστές των ελληνικών και κυπριακών συμμετοχών τα δύο αυτά χρόνια, που πάντοτε ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση μας.

Μείνετε μαζί μας λοιπόν και σε αυτή την σεζόν γιατί η Eurovision σε Ελλάδα και Κύπρο παίζει αποκλειστικά στο EurovisionFun!

Σας ευχαριστούμε!!!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Miltos
    Miltos says:

    Χρόνια πολλά, σας ευχαριστούμε που δουλεύετε για την ενημέρωση μας αναφορικά με τον αγαπημένο μας θεσμό με τόση ευχαρίστηση! Ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας μεταδίδεται τις πληροφορίες με την ίδια ζεστασιά και φέτος!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *