Εurovision 2021: Περισσότερες εξηγήσεις από την EBU για τα 4 σενάρια!

Με εννιά μήνες ακριβώς να απομένουν για τη διεξαγωγή του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2021, η EBU και οι Ολλανδοί διοργανωτές προχώρησαν στην αποκάλυψη των τεσσάρων σχεδίων που επεξεργάζονται προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο διαγωνισμός.

Σε άρθρο που υπάρχει στο επίσημο σάιτ της Eurovision, δίνονται αναλυτικές εξηγήσεις αναφορικά με τα τέσσερα πλάνα που υπάρχουν στον σχεδιασμό της οργανωτικής επιτροπής.

Ειδικότερα, το ευκταίο σενάριο είναι εκείνο της κανονικής διεξαγωγής της Eurovision 2021, με βάση τα προ κορονοϊού δεδομένα. Οι Ολλανδοί θέλουν πάρα πολύ να φιλοξενήσουν έναν από τους εντυπωσιακότερους διαγωνισμούς στην ιστορία του θεσμού. Η εφαρμογή του Plan A θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία του Covid-19 μέσα στους επόμενους μήνες. Πρόθεσή τους σε κάθε περίπτωση είναι η διεξαγωγή ενός αξέχαστου σόου, υπό οποιαδήποτε μορφή λάβει αυτό.

Μπορεί το ευκταίο σενάριο να είναι το πρώτο, όμως η EBU θεωρεί ως πιθανότερο το Plan B. Τα τρέχοντα υγειονομικά δεδομένα προκρίνουν τη λύση ενός διαγωνισμού, στον οποίο θα τηρούνται απαρέγκλιτα οι αποστάσεις. Σε περίπτωση που το δεύτερο σχέδιο τεθεί σε εφαρμογή, λιγότερα μέλη αποστολών, λιγότεροι διαπιστευμένοι, λιγότεροι δημοσιογράφοι και λιγότεροι φανς θα παρευρεθούν στο Ahoy Rotterdam.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί οριστικά τους πρώτους μήνες του 2021. EBU, NPO/NOS/AVROTROS και η δημοτική αρχή του Ρότερνταμ θα συναποφασίσουν, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τη διεκπεραίωση του 65ου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Σε κάθε περίπτωση η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί, ανεξάρτητα από το ποιο εκ των τεσσάρων σεναρίων θα επιλεχθεί. Οι λεπτομέρειες για τα σόου, τα events και τις δραστηριότητες εκείνου του δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

πηγή: Eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *