Ιρλανδία: Με τον συνθέτη του “Bulletproof” η Lesley Roy στην Eurovision 2021;

Η Ιρλανδία είναι μία από τις δέκα χώρες που μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλύψει αν θα εκπροσωπηθεί από τον ίδιο καλλιτέχνη που θα εκπροσωπούνταν στην Eurovision 2020 ή θα επιλέξει να αναζητήσει κάποιον άλλον. Η αλήθεια είναι ότι αυτό που διαφαίνεται είναι ότι η δημόσια τηλεόραση της χώρας θα ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στην Lesley Roy, η οποία βρίσκεται στην Στοκχόλμη για την ηχογράφηση νέων τραγουδιών, πιθανόν για να τα υποβάλει στην RTE.

Όπως μας γνωστοποίησε μέσα από τα κοινωνικά της μέσα δικτύωσης η Lesley Roy συνεργάζεται με τρεις σημαντικούς δημιουργούς, οι οποίοι αμφότεροι έχουν σημαντική εμπειρία στο διαγωνισμό. Μεταξύ των συνθετών που συνεργάζεται για την ηχογράφηση των νέων της κομματιών είναι και ένας εκ των δημιουργών του Bulletproof της Dotter, ο Erik Dahlqvist!

Το τραγούδι όμως που θα ηχογραφήσει όπως φαίνεται δεν είναι ένα αλλά τρία, αφού η Lesley συνεργάζεται με δύο ακόμη δημιουργούς οι οποίοι μάλιστα κινούνται σε εντελώς διαφορετικά μουσικά μονοπάτια.

Πρόκειται για τον JOWST που το 2017 εκπροσώπησε τη Νορβηγία με το Grab The Moment, καταλαμβάνοντας την δέκατη θέση, αλλά και τον Lasse Piirainen που ήταν ένας εκ των Norma John, που στον ίδιο διαγωνισμό εκπροσώπησαν την Φινλανδία με το BlackBird, χωρίς όμως να καταφέρουν να προκριθούν στον τελικό, αν και ήταν ένα εκ των φαβορί.

Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την ιρλανδική δημόσια τηλεόραση, αν και όλα δείχνουν ότι η Lesley Roy θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την βασίλισσα του διαγωνισμού την επόμενη χρονιά.

Η Lesley Roy επιλέχθηκε από την RTE προκειμένου να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία στην Eurovision 2020 με το τραγούδι Story Of My Life, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=HLgE0Ayl5Hc

Θα θέλατε να δείτε την Lesley Roy να εκπροσωπεί την Ιρλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision 2021;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *