Ιρλανδία: Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η Lesley Roy πήρε το πράσινο φως για την Eurovision 2021!

Το ιρλανδικό ειδησεογραφικό σάιτ Extra αναφέρει, σύμφωνα με αποκλειστικές του πληροφορίες, πως η Lesley Roy θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2021. Παρ’ όλα αυτά, τα νέα δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ούτε από το RTÉ ούτε από την ίδια την τραγουδίστρια.

Σε αναλυτική της συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στο εν λόγω σάιτ, η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας είχε αναφερθεί αναλυτικά στο τι να περιμένουμε από τη συμμετοχή της τον ερχόμενο Μάιο.

Ιδιαίτερα, η 34χρονη ερμηνεύτρια δήλωσε πως αυτή την περίοδο δούλευε το τραγούδι που θα παρουσίαζε στον ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα. Στις αρχές του Σεπτέμβρη είχε γίνει γνωστό πως η Lesley Roy συνεργαζόταν με τον JOWST (Νορβηγία 2017) και τον Lasse Piirainen (Φινλανδία 2017) και ως φαίνεται η συνεργασία αυτή απέδωσε καρπούς.

Θέλουμε ένα up-tempo τραγούδι, το οποίο θα δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Το χρειαζόμαστε όλοι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Δεν έχουμε, βέβαια, καταλήξει ακόμα στο αν θα επιλέξουμε μια υπερηχητική μπαλάντα ή ένα διασκεδαστικό ποπ τραγούδι. Είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Ως φαίνεται, λεπτομέρειες απομένουν για την επισημοποίηση της εκπροσώπησης της Ιρλανδίας στη Eurovision 2021 από τη Lesley Roy. Σε περίπτωση που πράγματι η 34χρονη τραγουδίστρια αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας της, θα εκπληρώσει ένα παιδικό της όνειρο. Πολλές φορές η Roy έχει τονίσει το πόσο την επηρέασαν οι επιτυχίες της “βασίλισσας του διαγωνισμού” κατά τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 και πόσο θα ήθελε να εκπροσωπήσει και η ίδια την Ιρλανδία στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου της Γηραιάς Ηπείρου.

https://www.youtube.com/watch?v=HLgE0Ayl5Hc

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη αναφορικά με τη συμμετοχή της Ιρλανδίας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

πηγή: ESCxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *