Ιταλία: Το Sanremo 2021 θα πραγματοποιηθεί όποια και αν είναι η πορεία της πανδημίας. Ο διευθυντής της RAI1 ανασκευάζει τις δηλώσεις του Amadeus!

Σαν βόμβα έπεσε η δήλωση του Amadeus, παρουσιαστή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Sanremo 2021, πως αν η εξέλιξη της πανδημίας του COVID-19 δεν επιτρέψει την παρουσία του κοινού και των μελών της ζωντανής ορχήστρας στο Teatro Ariston, τότε το φεστιβάλ δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί καθόλου. Ο διευθυντής της RAI1, Stefano Coletta, διαψεύδει κατά κάποιον τρόπο τον Amadeus, αφού ξεκαθαρίζει ότι το Sanremo θα διεξαχθεί όποιες και αν είναι οι συνθήκες σχετικά με τον κορωνοιό.

Σε συνέντευξη του ο Amadeus δήλωσε ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για το Sanremo 2021 και αν η πραγματοποίηση του δεν είναι εφικτή με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, τότε το φεστιβάλ δεν θα διεξαχθεί.

Στον αντίποδα θα λέγαμε ο Stefano Coletta, που είναι ο διευθυντής της RAI1, απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας ότι το Sanremo 2021 θα λάβει χώρα, είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο. Τα έσοδα από το φεστιβάλ είναι πολύ σημαντικά και δεν γίνεται να παραβλεφθούν.

Ο Amadeus έδωσε μια απάντηση σχετικά με την επιλογή μας να κάνουμε το φεστιβάλ από τις 2 έως τις 6 Μαρτίου, ακριβώς για να δώσουμε την ευκαιρία να δούμε το Sanremo σε τυπική έκδοση. Δεν υπάρχει εποχή του Ράι 1 χωρίς Sanremo.

Stefano Coletta για την διεξαγωγή του Sanremo 2021.

Στην ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση το ιστορικό φεστιβάλ να πραγματοποιηθεί χωρίς κοινό, αν η πορεία της πανδημίας δεν επιτρέψει την παρουσία του κόσμου στο Teatro Ariston, o Coletta απάντησε ότι αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί και όλα θα αποφασισθούν όταν έρθει η ώρα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ονόματα των υποψηφίων στην μεγάλη κατηγορία θα ανακοινωθούν στις 17 Δεκεμβρίου, ενώ το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 6 Μαρτίου. Η RAI μέχρι στιγμή δεν έχει επιβεβαιώσει αν μέσω του Sanremo 2021 επιλεγεί και ο εκπρόσωπος της χώρας στον διαγωνισμό της Eurovision την επόμενη χρονιά.

Πηγή: notiziemusica
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *