Κροατία: Πιθανή επιστροφή του Damir Kedžo στο Dora 2021!

Και ενώ έχει γίνει ήδη γνωστό πως η Κροατία θα επιλέξει εκ νέου εκπρόσωπο για την Eurovision 2021 μέσω του εθνικού τελικού της χώρας, Dora, άγνωστο παραμένει το γεγονός αν ο φετινός εκπρόσωπος, Damir Kedžo, θα επιστρέψει, εφόσον δεν πρόκειται να επιλεχθεί με απευθείας ανάθεση από τον δημόσιο φορέα της χώρας, HRT.

Η δημόσια τηλεόραση της χώρας πήρε την απόφαση να διοργανώσει και για την Eurovision 2021 τον εθνικό τελικό Dora, σεβόμενη το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την πόλη της Οπατίας. Ο εθνικός τελικός θα διεξαχθεί τον επόμενο χρόνο, όπως είχε προγραμματιστεί, και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο ίδιος ο Damir Kedžo, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μας προϊδεάζει για την πιθανή του επιστροφή, δημοσιέυοντας ένα στιγμιότυπο από την παραγωγή ενός νέου τραγουδιού, με το οποίο ίσως τον δούμε στην εθνική επιλογή τον ερχόμενο Φεβρουάριο, εφόσον το καταθέσει στο HRT. Χαρακτηρηστική είναι η αναφορά της φράσης “Eurovision 2021” από τον παραγωγό του κομματιού, Patrik Flis.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *