Κύπρος: Η απάντηση της PANIK για την Ελένη Φουρέιρα!

Σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, έδωσε απάντηση στο ερώτημα που βασάνιζε αυτές τις μέρες τους φαν του Διαγωνισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records, η Ελένη Φουρέιρα δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021.

Οι λόγοι της άρνησης της, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, δεν είναι σαφώς ότι δεν θέλει να ξαναβρεθεί στη μουσική σκηνή του Διαγωνισμού. αλλά θα επιθυμούσε να το κάνει όταν οι συνθήκες με τον κορωνοϊό θα είναι καλύτερες και θα μπορεί να γίνει η Eurovision κανονικά με τον τρόπο που ξέρουμε όλοι.

Τέλος, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Νίκος Γεωργιάδης, δημοσιογράφος και φίλος της Καλομοίρας, επιβεβαίωσαν ότι η τελευταία βρίσκεται σε συζητήσεις για την εκπροσώπηση του νησιού της Αφροδίτης στην Eurovision 2021. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Κόζα.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021; Η Καλομοίρα; Ο Ηλίας Κόζας ή κάποιος άλλος;

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EscGR
    EscGR says:

    Δεν νομίζω ότι υπήρχε σοβαρή περίπτωση να πάει η Φουρέιρα και σίγουρα και εσείς το πιστεύατε αυτο. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαινα εγώ από τα άρθρα σας. Μεταξύ των ονομάτων που παίζουν πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι αυτή του Ηλία Κόζα.

    Απάντηση
  2. Bendictos
    Bendictos says:

    Που μεταφραζεται ως εξής: Η Φουρειρα δεν ενθουσιαστηκε με το τραγουδι-κοπια του Fuego και του Replay που μαλλον θα ειχε ο Alex P στις βαλιτσες του και ειπε αλλη φορα. Σε κάθε περίπτωση, το ονειρο παραμενει ζωντανό: Ελλάδα 2022 με Φουρειρα στη Eurovision!

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] The journalist Giannis Poulopoulos broke the news today on the Greek morning television show Eftychite. He revealed that a source at Panik Records — Eleni’s record label — confirmed the “Fuego” singer would not be competing at Eurovision 2021. […]

  2. […] The journalist Giannis Poulopoulos broke the news today on the Greek morning television show Eftychite. He revealed that a source at Panik Records — Eleni’s record label — confirmed the “Fuego” singer would not be competing at Eurovision 2021. […]

  3. […] about Cyprus’ representative continues to gain intensity, one thing is now certain – it will not be Eleni Foureira. Panik Records, via a Greek morning show, confirmed that she had declined the offer from the label. […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *