Κύπρος: Ποιος είναι ο συνθέτης που θα συνεργασθεί η Μελίνα Μακρή για την Eurovision 2021;

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή που πριν λίγες ημέρες στην συνέντευξη που μας έδωσε, μας μίλησε για την επιθυμία της να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2021, προχωρά ένα βήμα παρακάτω και μας αποκαλύπτει τον συνθέτη του τραγουδιού που θα προτείνει στο ΡΙΚ.

Οι απαιτήσεις ενός τραγουδιού για την Eurovision

Στην συνέντευξη που μας παραχώρησε η Μελίνα, αναφέρθηκε στις απαιτήσεις που θα πρέπει να έχει ένα τραγούδι για την Eurovision. Συγκεκριμένα μας είπε ότι ένα τραγούδι που προορίζεται για την Eurovision έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Δεν είναι απλά μια συνταγή. Όπως μας είπε στο ενδεχόμενο τηλεφώνημα από το ΡΙΚ, δεν θα έπαιρνε απλά ένα τραγούδι από το συρτάρι της για αυτό τον σκοπό, αλλά θα έγραφε κάτι με τους συνεργάτες της για τον σκοπό αυτό.

Ποιος είναι ο συνθέτης με τον οποίο θα συνεργασθεί για την Eurovision;

Η Μελίνα προχωρά τώρα ένα βήμα παρακάτω και μας αποκαλύπτει τον δημιουργό με τον οποίο θα συνεργασθεί για το τραγούδι που θα προτείνει στο ΡΙΚ για την Eurovision 2021.

Είναι γνωστό ότι η Μελίνα Μακρή πέρα από μία καλή ερμηνεύτρια είναι και συνθέτρια. Συνθέτης όμως είναι και ο αδερφός της ο Mark Angelo, με πολλές γνωστές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Οι δύο καλλιτέχνες είναι αδέρφια, αν και προτιμούν να μην αναφέρονται συχνά στην σχέση αυτή, αφού προτιμούν να τους αντιμετωπίζουν ως δύο ξεχωριστές οντότητες.

Η Μελίνα Μακρή με τον αδερφό της Mark Angelo σε παιδική ηλικία

Παρακάτω η μεγάλη επιτυχία των Otherview, I’m The One, δια χειρός Mark Angelo:

Ο Mark Angelo ήταν ο δημιουργός της συμμετοχής της Josephine στον ελληνικό τελικό για την Eurovision 2014:

Πως σας φαίνεται αυτή η αδελφική συνεργασία;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *