Κύπρος: Πρόταση του ΡΙΚ στην Ελένη Φουρέιρα για την Eurovision 2021;

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην σημερινή πρωινή εκπομπή του STAR, Στην Φωλιά των Κου Κου, το ΡΙΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα, προκειμένου να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την χώρα στο διαγωνισμό.

Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη επίσημη πρόταση που απευθύνει το ΡΙΚ σε καλλιτέχνη για την Eurovision 2021 και γίνεται γνωστή. Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει απαντήσει ακόμα και είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία της.

Από πλευράς μας, αυτό που γνωρίζουμε επισήμως από την PANIK, δισκογραφική στην οποία ανήκει και η Ελένη Φουρέιρα είναι ότι πρόθεση τους αποτελεί να προτείνουν μόνο κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνες, αφού όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο όνομα από το δυναμικό της, που να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Σίγουρα μια θετική απάντηση της Ελένης Φουρέιρα θα άλλαζε τα όποια δεδομένα υπάρχουν, αφού θα αποτελούσε προτεραιότητα και για το ΡΙΚ, αλλά και για την PANIK.

1 reply
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Να πάει!! Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα βγει top5… Αξίζει να το ξανά προσπαθήσει!!! Επίσης, πιστεύω πως ο κορονοιος θα την κάνει να το σκεφτεί έντονα καθώς ό,τι σχέδια είχε έχουν ακυρωθεί και το πρόγραμμα της είναι πάρα πολύ ελεύθερο πια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *