Λευκορωσία: “Οι VAL δεν θα εκπροσωπήσουν την χώρα στην Eurovision 2021”, ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας!

Με μία λιτή ανακοίνωση, η δημόσια τηλεόραση της Λευκορωσίας (BTRC) ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα VAL που είχε νικήσει τον φετινό εθνικό τελικό και έτσι θα εκπροσωπούσε την χώρα στην Eurovision, ΔΕΝ θα έχει την δυνατότητα να το πράξει αυτό την επόμενη χρονιά, όπως αντιθέτως έπραξαν πολλές άλλες δημόσιες τηλεοράσεις.

Η ανακοίνωση αυτή πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά από μία συνέντευξη των VAL χθες, όπου εξέφρασαν την επιθυμία τους να εκπροσωπήσουν την Λευκορωσία στην Eurovision 2021.

Το συγκρότημα VAL δεν θα εκπροσωπήσει την Λευκορωσία στην Eurovision 2021, όχι επειδή χάλασαν τις σχέσεις τους με την BRTC ή εξαιτίας κάποιας λογοκρισίας, αλλά γιατί δεν έχουν συνείδηση.

BTRC για τους VAL

Η BTRC επίσης απάντησε σε όλα όσα οι VAL της καταλογίζει, για μη στήριξη, ανάμειξη στις καλλιτεχνικές τους αποφάσεις για διεξαγωγή συναυλιών κλπ. Στην ανακοίνωση της αποκαλύπτει ότι ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietman θα αναλάμβανε την σκηνική εμφάνιση του συγκροτήματος στον διαγωνισμό και ο Άλεξ Παναγή θα ήταν ο vocal coach τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι καθόλου στην τύχη τους, δεν τους είχε αφήσει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι VAL όλο το προηγούμενο διάστημα συμμετείχαν έντονα στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, που επικρατούν εδώ και μήνες στην Λευκορωσία και ως εκ τούτου η άνω απόφαση της BTRC, έρχεται χωρίς να εκπλήξει κανέναν.

https://www.youtube.com/watch?v=F0wfxz5zq04

Πηγή: eurovoix
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *