Σουηδία: Επιλέχθηκαν τα 14 από τα 28 τραγούδια του Melodifestivalen 2021!

Με μία φωτογραφία από τη διαδικασία των ακροάσεων, η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας (SVT) μας γνωστοποιεί ότι τα 14 από τα 28 τραγούδια του Melodifestivalen 2021 έχουν ήδη επιλεγεί.

Στους τέσσερις ημιτελικούς του Melodifestivalen διαγωνίζονται κάθε χρόνο 28 τραγούδια. Από αυτά τα 14 προέρχονται από την ανοιχτή διαδικασία υποβολής συμμετοχών, τα 13 είναι με απευθείας πρόσκληση της SVT σε καταξιωμένους καλλιτέχνες και 1 θέση ανήκει στον καλλιτέχνη που επιλέγεται από τον ραδιοφωνικό διαγωνισμό, “P4 Nästa 2020”.

Η SVT μας αποκάλυψε ότι τα 14 τραγούδια που προέρχονται από την ανοιχτή πρόσκληση έχουν επιλεγεί, αφού οι ακροάσεις της επιτροπής έχουν ολοκληρωθεί. Μία βδομάδα χρειάστηκε η αρμόδια επιτροπή για να ακούσει τα 2.747 τραγούδια που υποβλήθηκαν για το Melodifestivalen 2021!

Έχουν απομείνει περισσότερο από έξι μήνες για να έχουμε νικητή στο Melodifestivalen 21, αλλά το έργο είναι ήδη σε εξέλιξη. Για μία εβδομάδα, η κριτική επιτροπή μας έχει ακούσει όλες τις καταχωρήσεις που έχουν υποβληθεί. Η εργασία έχει πλέον ολοκληρωθεί και έχουν επιλεγεί οι πρώτες 14 συνθέσεις.

SVT για Melodifestivalen 2021

Τώρα η ομάδα παραγωγής του Melodifestivalen θα έρθει σε επαφή με γνωστά και αγαπημένα πρόσωπα της σουηδικής μουσικής σκηνής για να τους προτείνει μία από τις 13 wildcards του φετινού διαγωνισμού. Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη μία θέση στους ημιτελικούς του Melodifestivalen 2021 έχει εξασφαλίσει η Julia Alfrida, μέσω του “P4 Nästa 2020”.

Μείνετε μαζί μας γιατί η ονοματολογία για το Melodifestivalen 2021 μόλις ξεκινά!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *