Σουηδία: 2,747 Συμμετοχές για τη Eurovision 2021!

To SVT αποκάλυψε πως 2.747 συμμετοχές υποβλήθηκαν για το Melodifestifalen του 2021.

Ο αριθμός των υποβολών αυξήθηκε κατά 202 τραγούδια συγκριτικά με το 2020 και είναι ο μεγαλύτερος αριθμός υποβολών από το 2018. Η Karin Gunnarson, η παραγωγός του διαγωνισμού δήλωσε:

Είναι εξαιρετικά όμορφο να βλέπει κανείς την αύξηση στις συμμετοχές, καθώς και αύξηση για το ενδιαφέρον στο διαγωνισμό. Ως παραγωγός του διαγωνισμού, νιώθω πως έχω μπροστά μου τη μεγαλύτερη μουσική σακούλα με ζαχαρωτά στον κόσμο  και το αμέσως επόμενο πράγμα που θα κάνω είναι να βουτήξω μέσα της, τις επόμενες ημέρες.

Οι συμμετοχές και οι τίτλοι των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στο Melodifestivalen, παρουσιάζονται παραδοσιακά στα τέλη Νοεμβρίου. Τα τραγούδια αποκαλύπτονται την εβδομάδα πριν από κάθε ημιτελικό.

Η Julia Alfrida είναι η πρώτη που επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό. Επιλέχθηκε μέσω wild card από τον διαγωνισμό του P4 Nasta το προηγούμενο σαββατοκύριακο.  Η Julia έχε εξασφαλισμένη την συμμετοχή της σε ένα από τους ημιτελικούς του Melodifestivalen. 14 ακόμη καλλιτέχνες θα προκύψουν από την ανοιχτή επιλογή και 13 με απευθείας πρόσκληση από τους διοργανωτές του Melodifestivalen 2021.

Άραγε θα προκύψει και φέτος ανταγωνιστική συμμετοχή από τους Σουηδούς; Πείτε μας στα σχόλια!

 

 

Πηγή: eurovoix.com

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *