Φινλανδία: Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών για την Eurovision 2021!

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στην Eurovision 2021 μπορούν από σήμερα και μέχρι την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, να υποβάλουν τις συμμετοχές τους στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας, YLE.

Βάσει των κανονισμών, ο κάθε υποψήφιος ερμηνευτής μπορεί να καταθέσει μέχρι και 3 τραγούδια χωρίς να υπάρχει αντίστοιχος περιορισμός για τους συνθέτες και τους στιχουργούς. Επίσης, είναι απαραίτητο, τουλάχιστον ένας εκ των προαναφερθέντων να έχει Φινλανδική υπηκοότητα ή να είναι μόνιμος κάτοικος της χώρας.

Μετά το πέρας της διαδικασίας υποβολής, μια εξειδικευμένη επιτροπή θα αποφασίσει σχετικά με της συμμετοχές του φετινού UMK το οποίο θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Και φέτος, ο νικητής του εθνικού τελικού θα προκύψει από τον συνδυασμό ψηφοφοριάς κριτικής επιτροπής και κοινού.

Όπως έχει γίνει νωρίτερα γνωστό, ο νικητής του Φινλανδικού Uuden Musiikin Kilpailu για το 2020,  Aksel Kankaanranta σχεδιάζει να στείλει τραγούδι στον διαγωνισμό και το 2021 χωρίς όμως να έχει εξασφαλισμένη την πρόσκριση στον τελικό.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *