Eurovision 2010s – Δεύτερος ημιτελικός: Ψηφίστε τις αγαπημένες σας συμμετοχές από την δεκαετία που πέρασε!

Το 2020 αποτελεί την αρχή μιας νέας δεκαετίας και στο EurovisionFun πραγματοποιήσαμε την ανάδειξη της καλύτερης συμμετοχής της κάθε χώρας ξεχωριστά για την δεκαετία που πέρασε.

Κάθε φορά, καλούμασταν να επιλέξουμε την αγαπημένη μας συμμετοχή μιας χώρας για την περίοδο 2010-2019, παίρνοντας τις χώρες με αλφαβητική σειρά (βάσει της ονομασίας τους στην αγγλική γλώσσα). Η διαδικασία ολοκληρωνόταν σε δύο στάδια:

  1. Την βαθμολογία της συνακτικής ομάδας του EurovisionFun όπου έπειτα από τις ψήφους μας το αποτέλεσμα προσαρμοζόταν στο σύστημα βαθμολογίας της Eurovision (1-8,10,12)
  2. Την δική σας βαθμολογία, με αναγωγή στο ίδιο σύστημα, έπειτα από σχετικό poll και το πέρας 24 ωρών, στο οποίο “κλείδωνε” το αποτέλεσμα

Το άθροισμα των δύο αυτών βαθμολογιών έδινε κάθε φορά και την τελική κατάταξη την οποία μαθαίνατε σε σχετικό άρθρο.

Η κορυφαία συμμετοχή κάθε χώρας, όπως αυτή αναδείχθηκε μέσα από το POLL,  αποτελεί και την συμμετοχή της χώρας για την διαδικασία ανάδειξης της κορυφαίας συμμετοχής καθώς και της καλύτερης δεκάδας για την περασμένη δεκαετία. Έπειτα από κλήρωση, τα 46 τραγούδια χωρίστηκαν σε 2 ημιτελικούς με τον δεύτερο να ξεκινάει αυτή τη στιγμή.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται επίσης σε δύο στάδια, ως άνωθεν (χωρίς αναγωγή στο σύστημα της Eurovision):

  1. Την βαθμολογία της συνακτικής ομάδας του EurovisionFun
  2. Την δική σας βαθμολογία έπειτα από το αντίστοιχο poll

Ψηφοφορία

Στο poll που ακολουθεί, επιλέξτε έως και τις δέκα (10) αγαπημένες σας συμμετοχές του δεύτερου ημιτελικού  με τις 13 καλύτερες να προκρίνονται, με το πέρας αυτού, στον μεγάλο τελικό:


0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *