Αυστραλία: “Έχω το τραγούδι για την Eurovision 2021 και ονομάζεται JC Ultra” αποκαλύπτει η Montaigne!

Η νικήτρια του Australia Decides 2020 και εκπρόσωπος της Αυστραλίας και στην Eurovision 2021, Montaigne, αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της ότι έχει ήδη γράψει το τραγούδι με το οποίο θέλει να εκπροσωπήσει την χώρα της στον επόμενο διαγωνισμό και έχει τον τίτλο JC Ultra!

Με το JC Ultra η Montaigne στην Eurovision 2021;

Η Αυστραλία είναι μία από τις χώρες που επιβεβαίωσαν τον ίδιο καλλιτέχνη και για την Eurovision 2021. H Montaigne που ήταν η νικήτρια του Australia Decides με το αυτοβιογραφικό Don’t Break Me, θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε ένα live stream στο Twitch, έχει έτοιμο το τραγούδι με το οποίο θα ήθελε να διαγωνισθεί στην Eurovision 2021.

Νομίζω ότι έχω το τραγούδι της Eurovision, ο μάνατζερ μου είναι ανοιχτός και σε άλλους διεθνείς δημιουργούς που μου έγραψαν ένα επιτυχημένο τραγούδι και ήμουν σκεπτική, υποθέτω ότι το θέλει αυτό για μένα, αλλά είμαι σίγουρη ότι έχω το τραγούδι και ονομάζεται «JC Ultra» και αναφέρεται στο MKUltra, το πρόγραμμα πλύσης εγκεφάλου που προσπάθησε να κάνει η CIA, στη δεκαετία του ’70 ή του ’80. 

Montaigne για την Eurovision 2021.

Τι είναι το πρόγραμμα MKULtra;

Το πρόγραμμα MKUltra, που ονομάζεται επίσης πρόγραμμα ελέγχου μυαλού της CIA , είναι το κωδικό όνομα που δίνεται σε ένα πρόγραμμα πειραμάτων σε ανθρώπους, που σχεδιάστηκαν και πραγματοποιήθηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) , μερικά από τα οποία ήταν παράνομα. Τα πειράματα σε ανθρώπους είχαν σκοπό να εντοπίσουν και να αναπτύξουν φάρμακα και διαδικασίες που θα χρησιμοποιηθούν σε ανακρίσεις προκειμένου να αποδυναμωθεί η ανθρώπινη θέληση και να εξαναγκαστούν ομολογίες μέσω του ελέγχου του νου . Το έργο οργανώθηκε μέσω του Γραφείου Επιστημονικής Νοημοσύνης της CIA και συντονίστηκε με τα εργαστήρια βιολογικού πολέμου του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επιχείρηση κυρώθηκε επίσημα το 1953, μειώθηκε το 1964 και περιορίστηκε περαιτέρω το 1967. Διακόπηκε επισήμως το 1973.

Με ένα καθαρά πολιτικό-κοινωνικό τραγούδι θέλει η Montaigne να συμμετάσχει και στην Eurovision 2021, αν και για να γίνει αυτό θα πρέπει και η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας να δώσει το πράσινο φως στο JC Ultra.

Παρακάτω δείτε το Don’t Break Me, έτσι όπως θα το παρουσίαζε η Montaigne στην σκηνή της Eurovision:

Πηγή: wikipedia, aussievision

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *