Γαλλία: Συμμετοχή για τον εθνικό τελικό κατέθεσε η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision1985, Maria Doyle!

Η Maria Doyle που εκπροσώπησε την Ιρλανδία στην Eurovision 1985, με το επίθετο Christian τότε, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση με το τραγούδι Wait Until The Weekend Comes, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι έχει καταθέσει τραγούδι για τον εθνικό τελικό της Γαλλίας.

Η 50χρονη σήμερα τυφλή τραγουδίστρια ζει με τον Γάλλο σύζυγο της και τα εφτά παιδιά τους στην Lunévilloise. Πριν λίγους μήνες εντυπωσίασε με την φωνή και την ερμηνεία της, φθάνοντας μέχρι τους ημιτελικούς του The Voice of France. Μάλιστα στην Blind Audition έκανε όλους τους κριτές να κλάψουν από συγκίνηση, έχοντας on stage σχεδόν ολόκληρη την οικογένειά της.

Η Maria Doyle αναφέρει στην συνέντευξη της ότι είναι όνειρο ζωής η εκπροσώπηση της Γαλλίας στον διαγωνισμό της Eurovision και πάντα έψαχνε τον τρόπο να το πραγματοποιήσει. Φέτος, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή κατέθεσε την συμμετοχή της, αφού ένας δημοσιογράφος της ιρλανδικής Πρεσβείας στην Γαλλία την ενημέρωσε για τον εθνικό τελικό που πραγματοποιεί για την Eurovision 2021 η δημόσια τηλεόραση.

Μάλιστα η Maria Doyle αποκαλύπτει ότι την έχουν καλέσει για το πρώτο κάστινγκ, ελπίζοντας να περάσει όλες τις φάσεις και να κερδίσει το γαλλικό εισιτήριο για το Ρότερνταμ.

Η δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας, πραγματοποιεί για την Eurovision 2021 το Eurovision Francec’est vous qui décidez, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί το τραγούδι και ο εκπρόσωπος της χώρας για τον διαγωνισμό. Μετά από δύο χρονιές με μέτρια αποτελέσματα, η Γαλλία ελπίζει να βρεθεί ψηλά αυτή τη φορά στον βαθμολογικό πίνακα.

Πιστεύετε ότι η Maria Doyle θα ήταν μία καλή επιλογή για την Γαλλία;

Ας θυμηθούμε την προηγούμενη συμμετοχή της Maria Doyle στον διαγωνισμό της Eurovision, με τα χρώματα της Ιρλανδίας:

Πηγή: estrepublicain

 

1 reply
  1. Nikos
    Nikos says:

    Ένα καλό όνομα για την Γαλλία το οποίο σγρ θα συγκινήσει αν βρεθεί στο Ρότερνταμ. Ο μόνος ενδοιασμος μου είναι ότι λογικά θα ερμηνεύσει αγγλόφωνο τραγούδι κάτι που Προσωπικά με χαλάει συγκεριμενα για την Γαλλία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *