Ελλάδα: Εκτενή δημοσιεύματα από τα μεγαλύτερα ολλανδικά media για τις προετοιμασίες της Stefania!

Το έντονο ενδιαφέρον των ολλανδικών μέσων για την εκπρόσωπο μας στην Eurovision 2021, Stefania, συνεχίζεται. Τα μεγαλύτερα media της χώρας φιλοξενούν εκτενή δημοσιεύματα για τις προετοιμασίες της Stefania και της Dream Team, εν όψει του διαγωνισμού.

Επίκεντρο του ολλανδικού ενδιαφέροντος η Stefania

Το RTL αναφέρει ότι η ελληνικής καταγωγής και μόνιμος κάτοικος της Ολλανδίας, Stefania, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ηχογραφήσει τα υποψήφια τραγούδια που θα προτείνει στην ΕΡΤ για την Eurovision 2021. Μαζί με το άρθρο περιέχεται και το σχετικό Insta Story της Stefania από το studio του Δημήτρη Κοντόπουλου. Η RTL αναφέρει ότι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που επιβεβαίωσαν τον φετινό τους εκπρόσωπο και για την Eurovision 2021.

Η είδηση φιλοξενείται όπως αναφέραμε και σε άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά συγκροτήματα, όπως η Telegraaf και η welingelichtekringen.

H ηχογράφηση συνεχίζεται

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η Stefania έχει ολοκληρώσει την ηχογράφηση ήδη τριών τραγουδιών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ηχογραφήσει και τα υπόλοιπα δύο. Δημήτρης Κοντόπουλος και ARCADE είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Η προετοιμάσία της ελληνικής συμμετοχής συνεχίζεται πυρετωδώς, αφού παρά το γεγονός ότι υπάρχει άπλετος χρόνος, τόσο η ΕΡΤ, όσο και η Dream Team επιθυμούν να κλείνουν από νωρίς οι όποιες εκκρεμότητες,ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία.

Στόχος της ελληνικής αποστολής είναι η παρουσίαση ένος άρτιου αποτελέσματος από όλες τις απόψεις, που θα φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, και θα αφήσει άπαντες ικανοποιημένους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: RTL, Telegraaf, welingelichtekringen

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *