Ελλάδα: Η ηχογράφηση των υποψηφίων τραγουδιών ολοκληρώθηκε | Το αγαπημένο της Stefania!

Ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση και των πέντε υποψηφίων τραγουδιών της Stefania για την Eurovision 2021. Από χθες η Stefania δίνει συνεντεύξεις στα εγχώρια media, ενώ την Κυριακή αναμένεται να επιστρέψει στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους όλη την ομάδα (Δημήτρη Κοντόπουλο, ARCADE και Ηλία Κοκοτό), ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, τόσο η Stefania, όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές προκρίνουν ένα τραγούδι, που θεωρούν ότι θα κάνει την διαφορά στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision.

Όλα τα πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια πήραν συνεντεύξεις από την Stefania, η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορούσε να αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για την πρόοδο της προετοιμασίας της.

Αυτό που μπορούμε να σας αποκαλύψουμε είναι ότι τόσο η Stefania, όσο και η καλλιτεχνική ομάδα που υπογράφει τα πέντε υποψήφια τραγούδια της για την Eurovision 2021, θεωρούν ότι το ένα εξ αυτών υπερτερεί ως επιλογή.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα, αλλά αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η Dream Team ποτέ δεν πραγματοποιεί ίδια concepts, οπότε θα πρέπει να αναμένουμε ένα τραγούδι διαφορετικό από το SUPERG!RL.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει και η παραγωγή των πέντε demos, οπότε θα σχηματοποιηθούν καλύτερα τα τραγούδια, ως προς το ύφος και την ενορχήστρωση τους.

Φυσικά την τελική απόφαση τόσο για τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας, όσο και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2021, θα λάβει η ΕΡΤ, πάντοτε φυσικά σε συνεννόηση με την ομάδα της Stefania.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. George
    George says:

    Δυστυχως αν κρίνω από τα λεγόμενα σας, θα γινει εσωτερική επιλογή.
    Ελπίζω βέβαια να βγει σε καλό, γτ ενώ η ομάδα θεωρούσε ότι το SuperGirl υπερτερεί, τελικά το Friday φαίνεται να αρεσε σε περισσότερους. Θα δειξει

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Ενώ το friday ήταν καλύτερο τραγούδι, δεν θα είχε καμία τύχη στον διαγωνισμό.. Ήταν πολύ flat για ένα live event… Αντίθετα το supergirl είχε αυτή την δυναμικότητα που απαιτεί ο διαγωνισμός!

      Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] to Greek website Eurovisionfun ,on the last days, the singer was interviews by the Greek media. The group is happy with the […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *